Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiakas

Lisävahvistaminen tekstiviestillä

Jos käytät paperista avaintunnuskorttia verkkopankkiin kirjautumiseen tai maksujen vahvistamiseen, tarvitset tunnusluvun lisävahvistukseksi turvakoodin, joka saapuu sinulle tekstiviestillä. Tunnistuspalvelussa voit käyttää avaintunnuskorttia ilman lisävahvistusta.

OmaVahvistus -sovellus avaintunnuskortin vaihtoehtona 

OmaVahvistus -tunnistussovellus on turvallinen ja kätevä väline pankkiasiointiin. OmaVahvistuksella voit tunnistautua ja vahvistaa tapahtumia ilman paperista avaintunnuskorttia. Tunnistussovelluksen käyttöönoton yhteydessä määrität itse oman PIN-koodisi, jonka avulla jatkossa vahvistat tapahtumat. Voit käyttää sovellusta myös biometrisellä tunnisteella, kuten sormenjälkitunnisteella. OmaVahvistus on ladattavissa Google Play-kaupasta ja App Storesta. 

OmaVahvistus

Näin saat lisävahvistuksen käyttöösi 

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi. 
  2. Klikkaa nimeäsi sivun oikeassa ylälaidassa. 
  3. Valitse ”Turvallinen käyttö” -otsikon alta tekstilinkki ”Ota lisävahvistaminen käyttöön”. 
  4. Kirjoita avautuvaan kenttään matkapuhelinnumerosi, ja hyväksy lisävahvistamisen ohjeet. 
  5. Vahvista kirjoittamasi matkapuhelinnumero klikkaamalla vihreää Vahvista-painiketta. 
  6. Saat matkapuhelimeesi tekstiviestin, jonka ensimmäinen lause on "Lisävahvistuksen käyttöönotto". 
  7. Syötä viestissä oleva 6-numeroinen turvaluku verkkopankissa puhelinnumerosi alla olevaan tekstikenttään ja klikkaa Vahvista-painiketta. 
  8. Varmistuksena matkapuhelinnumerosi onnistuneesta tallentumisesta järjestelmäämme, tulee kirjautumissivulle näkyviin teksti "Matkapuhelimesi 0123456789 rekisteröinti lisävahvistamiskäyttöä varten onnistui”. 
  9. Lisävahvistuksen käyttöönotto on valmis. 

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi matkapuhelinta, suosittelemme maksujen tekemiseen suoramaksupalveluamme. Mikäli tarvitset lisätietoja, autamme sinua mielellämme. Voit ottaa yhteyttä konttoriisi tai asiakaspalveluumme. 

Katso myös