Hyppää pääsisältöön
OmaStoori,
Palvelut yrittäjille

Menestys syntyy uskalluksesta olla erilainen

Janne Kataja

Viihdealan monitoimimies Janne Kataja perusti ensimmäisen ”viihdetoimistonsa” ystävänsä Aku Hirviniemen kanssa jo yläkouluiässä. Sittemmin Hihhihhii Oy on toiminut viihde- ja ohjelmatuotannon lisäksi myös kiinteistösijoittamisen, vuokraustoiminnan ja rakennuttamisen toimialoilla. Yrityksen operatiivisesta toiminnasta vastaavat toimitusjohtaja ja kiinteistöjohtaja.

Viihteen monitoimimies Janne Kataja on kiireinen mies. Työt kuljettavat Katajaa eri puolille Suomea eikä vapaapäiviä kerry kiireiselle yrittäjälle vuodessa turhan monta. Työmatkat menevät pääosin puhelimessa, ja muutamalla puhelinsoitolla Kataja myös teki pikkupojan unelmastaan totta viime vuoden lopulla. Hän perusti Riihimäelle yrityksen nimeltään Pieni Lelukauppa. Kataja tietää, että menestykseen sekä viihde-elämässä että businessmaailmassa menestyäkseen täytyy uskaltaa ottaa riskejä ja tehdä asioita eri tavalla kuin muut.

Pankki on kumppani

Hihhhihhii Oy siirtyi Oma Säästöpankin asiakkaaksi pari vuotta sitten. Yrityksen toimitusjohtajan tekemän pohjatyön jälkeen päätös pankin vaihdosta oli osakkaille selvä. Oma Säästöpankissa uskalletaan olla erilaisia kuin rahoitussektorilla yleensä. Arvostamme erityisesti pankin nopeaa reagointia ja uskallusta ottaa tarvittaessa vähän riskejä myös. Asiakkaana yrityksemme on kovin tyytyväinen siihen, että pankki on lunastanut asiakassuhteen alkuvaiheessa antamansa lupaukset Kataja kertoo.

Janne Kataja arvostaa erityisesti sitä, että OmaSp:ssa tavoitettavuus ovat aivan omaa luokkaansa. Päätöksentekokynnys on matalalla ja päätökset annetaan nopeasti. Pidän suuressa arvossa myös sitä, että OmaSp:n kanssa kumppanuus on vuorovaikutteista.

Mikä taiteenlaji OmaSp olisi?

Janne Katajalta ei voi olla tiedustelematta, mikä taiteenlaji Oma Säästöpankki voisi olla. Vastauksen miettimiseen ei kulu juuri aikaa. OmaSp on verrattavissa sitcomiin, joka Katajan mukaan on helppo, nopeatempoinen, mielenkiintoinen ja koukuttava. Hihhhihhii Oy:n tulevaisuus näyttää lupaavalta. Ammattilaiset omilla osa-alueillaan vastaavat laadukkaasta työstä. Janne Katajan pitävät kovin kiireisenä sekä teatteri- että tv-tuotannot ja viikonloppujen juontokeikat, mutta pilke Jannen silmissä kertoo positiivisuudesta, jota ei voi näytellä.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Some on myös verkkorikollisten temmellyskenttä
Pankin asiantuntija katsoo matkapuhelinta epäillen.
OmaStoori

Some on myös verkkorikollisten temmellyskenttä

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Aluejohtaja Katri Rahikainen odottaa jo innolla alueen laajenemista
Pankin asiantuntija katselee pankkisalia.
OmaStoori

Aluejohtaja Katri Rahikainen odottaa jo innolla alueen laajenemista

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Mietitkö pankin vaihtoa? Lainamarginaalien lisäksi pankkien palvelussa on huomattavia eroja
Pankin asantuntija pankkisalissa.
OmaStoori

Mietitkö pankin vaihtoa? Lainamarginaalien lisäksi pankkien palvelussa on huomattavia eroja

Lue lisää