Hyppää pääsisältöön
OmaStoori,
Asiakastarinat

Palvelu on ollut täydellisen hyvää

Jari Tammikumpu

Jari Tammikumpu työskentelee vartioimisliike Guru Securityn toimitusjohtajana sekä  opettajana Tampereen seudun ammattiopisto Tredulla. Moneen ehtivä Tammikumpu on keskittänyt sekä yksityis- että yrityselämänsä rahoituskuviot Oma Säästöpankille, eikä valintaa ole tarvinnut katua yhden yhtä sekuntia.

 

Jari Tammikumpu kertoo saaneensa paljon vinkkejä ja hyvää apua säästämisen suhteen. Rahoitusyhteistyö Oma Säästöpankin kanssa sisältää asuntolainan lisäksi sijoitussäästämistä.-Myös yrityksemme kaikki rahoitus hoidetaan heidän kauttaan, Tammikumpu kertoo. 

Yrittäjän tuki ja turva

OmaSp on ollut yrittäjälle elintärkeä kumppani. Tarpeisiin on reagoitu aina hetkessä, välillä jopa työntekijöiden vapaa-ajan kustannuksella.

– Tiedän, että siellä on jouduttu tekemään välillä pitkää päivää. Meille siitä on ollut ihan mieletön apu. Moni asia olisi jäänyt tekemättä ilman Oma Säästöpankkia, Tammikumpu kertoo.

– Tällaiselle keskisuurelle yritykselle he ovat olleet yhteistyökumppanina ihan priimaa. Myös yksityisen ihmisen kumppanina palvelu on ollut täydellisen hyvää. Asiakas kokee olevansa merkittävä tällaisen pankin kanssa asioidessaan, hän sanoo lopuksi.

Henkilöasiakas