Hyppää pääsisältöön
OmaStoori,
Asiakastarinat

SHG:n ja OmaSp:n yhteistyö perustuu yhteisiin arvoihin

Suur-Helsingin Golfin edustaja

Suur-Helsingin Golfin ja OmaSp:n yhteistyö alkoi vuoden 2019 alussa, jolloin kaikki pankkipalvelut siirrettiin OmaSp:lle. OmaSp on Suur-Helsingin Golfille omannäköinen kumppani, jonka kanssa jaetaan samat toimintaa ohjaavat arvot.

 

Suur-Helsingin Golfilla, tutummin SHG:lla, on kaksi 18-reikäistä kenttää, Luukki ja Lakisto. Sisäharjoitushalli Vantaankosken Golfhalli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden myös ympärivuotiseen harrastamiseen.

– Meillä on menossa ja meille on tulossa ihan huikea vuosi niin taloudellisesti kuin pelimielessä. Pelaajiemme määrä on kasvanut tämän vuoden aikana noin 40 %, kertoo SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski.

Arvot yhdistävät

SHG vaihtoi kaikki pankkipalvelunsa OmaSp:lle vuoden 2019 alusta.

– Meillä oli tarve löytää meidän näköisemme yhteistyökumppani, jonka kanssa voisimme jakaa samoja arvoja. OmaSp:n kanssa asiat synkkasivat hyvin heti alusta lähtien, Raski muistelee.

– Haluamme molemmat sitoutua pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. OmaSp:n toiminnan taustalla ovat vihreät arvot. Heidän sloganinsa “Lähellä ja läsnä” kuvastaa myös meidän omaa asiakaslupaustamme ja sitä, miten haluamme asiakkaitamme kohdella, Raski jatkaa.

Pitkäaikainen kumppanuus rakentaa luottamusta

Yhteistyön alussa Raski vakuuttui erityisesti OmaSp:n palvelukulttuurista. SHG onkin tällä hetkellä erittäin tyytyväinen palvelun nopeuteen ja helppouteen.

– Tykkään itse siitä ajatuksesta, että tiedän kenelle soittaa silloin, kun minulla on ongelma. Tiedän siten myös saavani siihen ongelmaan ratkaisun nopeasti, Raski kuvailee.

– Pitkäaikaisessa yhteistyömallissa ihmiset myös tutustuvat toisiinsa. Sitä kautta pystymme rakentamaan luottamusta pidemmälle ja saamme varmasti parempia hyötyjä puolin ja toisin, Raski toteaa.