Hyppää pääsisältöön
OmaStoori,
Asiakastarinat

Talohaaveesta totta: osa 3

Saronin perhe uudessa kodissa

Saronin perheen elämä uudessa kodissa on asettunut uomiinsa. Muutto sujui aikataulussa ja suunnitellusti. Perhe muutti valmiiseen taloon, jossa oli kaikki valmiina ja vielä itse tehtynä.

Tyytyväiset Kalmer, Annika ja Karlotta ja sillä oman käden jälkeä uudessa kodissa on sähkötöitä lukuun ottamatta kaikki. Rakennusalan ammattilaisen silmien alla oli perheen naisväen turvallista hoitaa oma osuutensa rakennusprojektista. Lukiolainen Karlina toimi myös perheen rakennusarkkitehtina ja isä toteutti kaikki mahdolliset toiveet. Karlotan pukeutumisnurkkaus olisikin monen nuoren naisen unelma. Annika on löytänyt Pinterestistä monta kaunista yksityiskohtaa talon huoneisiin. 

Ulkona puutarhassa kasvavat jo ensimmäiset taimet. Saronit odottavat hyötypuutarhasta  jännityksellä satoa myös viinirypäleistä. Ulos on suunnitteilla vielä kesäkeittiö, jossa voi myös yöpyä. Kodista ja sen pihapiiristä tulee Saroneille sellainen paikka, että sieltä ei ole tarvetta lähteä välttämättä minnekään. 

Rakennuskustannusten nousu vaikutti myös Saronien hyvin etukäteen suunnitellun projektin kustannuksiin. – Mikä onni olikaan, että otimme isolle lainallemme kiinteän koron. Olemme nyt säästäneet satoja euroja kuukaudessa. Kuten monille tiukan budjetin laatineille käy, tulee rakentamisen loppuvaiheessa hankittavaksi vielä kustannuksiltaan isoja kokonaisuuksia ja pieni lisälaina oli myös Saroneille tarpeen. – Saimme taloon kaiken, mistä olimme unelmoineetkin. Tämä on täydellinen koti meille, emme muuttaisi täällä mitään. Tänne mahtuvat kaikki rakkaat sukulaisemme ja ystävämme myös Virosta, perhe iloitsee.

Toivotamme onnea Saroneille uuteen kotiin!

Lue lisää aiheestaTalohaaveesta totta: osa 2
Saronien talo

Talohaaveesta totta: osa 2

Lue lisää

Lue lisää aiheestaTalohaaveesta totta: osa 1
Saronin perheen rakennusprojekti

Talohaaveesta totta: osa 1

Lue lisää

Henkilöasiakas