Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Muutoksia asiakkaan tunnistautumisessa

Oma Säästöpankin konttori

SMS-lisävahvistus otetaan käyttöön korttien verkko-ostoihin 25.10.

Olemme ottaneet kesäkuussa käyttöön sms-lisävahvistuksen verkkopankin maksujen vahvistukseen. Vahvassa sähköisessä tunnistautumisessa paperinen avaintunnuskortti ei yksin riitä maksun vahvistamiseen. Tähän on tuotu avuksi sms-lisävahvistus.

Lisäämme sms-lisävahvistuksen myös korttien verkko-ostoihin 25.10. Uuden maksupalveludirektiivin myötä sähköisissä maksuissa on käytettävä vahvaa tunnistamista. Korttien verkko-ostoissa tämä tarkoittaa, että yhä useammat verkko-ostot vahvistetaan kortin tietojen lisäksi verkkopankkitunnuksilla (Visa Secure). Mikäli käytät avaintunnuskorttia OmaVahvistus-sovelluksen sijaan, on sinun jatkossa vahvistettava verkko-osto avaintunnuskortin turvaluvun lisäksi myös tekstiviestitse saapuvalla koodilla eli sms-lisävahvistuksella. Näin maksamisesi on jatkossakin turvallista. Lue lisää SMS-lisävahvistuksestatäältä.

Luovumme mobiilivarmenteen käytöstä

Mobiilivarmenne on poistunut kesäkuussa Oma Säästöpankin tunnistautumisen valikosta. Muista verkkopankin toiminnoista mobiilivarmenne poistuu 25.10. Avaintunnuskortilla kirjautuminen ja mobiilivarmenteen käyttö taas poistuvat OmaMobiilista marraskuun aikana. Ilmoitamme tarkemmasta ajankohdasta myöhemmin. OmaMobiilin käyttö on jatkossa mahdollista kätevällä OmaVahvistus-sovelluksellamme.

Lataa OmaVahvistus-sovellus

Suosittelemme OmaVahvistus-sovelluksen lataamista, jotta tunnistautuminen ja maksaminen on jatkossakin sekä helppoa että turvallista. OmaVahvistuksen lataat helposti sovelluskaupasta. Lue lisää OmaVahvistuksesta täältä.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Kutsu OmaSp Open Tour -kisaan lauantaina 20.7.
vihreä vesipullo, golfmailoja ja käsi, jossa valkoinen hansikas
Tapahtuma

Kutsu OmaSp Open Tour -kisaan lauantaina 20.7.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Vappuherkkuja konttoreissa 30.4.
Asiantuntijat Emmi Mustapää ja Samuel Kivistö.
Tapahtuma

Vappuherkkuja konttoreissa 30.4.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta OmaSp:n SuperPäivä Riihimäellä 18.5.
Päistikkä lastenmusiikkiyhtye.
Tapahtuma

OmaSp:n SuperPäivä Riihimäellä 18.5.

Lue lisää

Henkilöasiakas