Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Harvinainen uutinen pankkialalta - OmaSp laajentaa Helsinkiin 2018

Oma Säästöpankin konttori

Oma Säästöpankki vastaa pääkaupunkiseudun asiakkaiden toiveisiin.

Oma Säästöpankki avaa uuden konttorin ja osaamiskeskuksen Helsingin ydinkeskustaan vuoden 2018 aikana.

Pankki aloittaa konttorin henkilöstön palkkaamisen nopealla aikataululla. Osaajia tarvitaan useita ja eri tehtäviin; konttorinjohtaja, rahoituspäällikkö, yritysrahoituspäällikkö, palveluneuvoja ja back office -toimihenkilö.

”Meillä on täysi luottamus siihen, että meidän kaltaiselle toimijalle on kysyntää Helsingissä. Asiakkaamme haluavat meidät sinne ja odottavat meiltä samanlaista henkilökohtaista palvelua kuin maakunnissa. Konttorin avaaminen Helsinkiin on tässä vaiheessa kasvuamme tärkeä ja luonnollinen askel eteenpäin. Taitaa olla useampi vuosi, kun viimeksi on uutisoitu uuden pankin laajentumisesta Helsinkiin”, pohtii toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

”Markus Souru on aloittanut uutena aluejohtajana pääkaupunkiseudulla ja Turussa huhtikuun alussa tuoden kaivatun lisävahvistuksen tiimiimme. Hänellä on lähes kahdenkymmen vuoden kokemus pankkialalta ja esimiestehtävistä ja on toiminut jo vuosia pääkaupunkiseudulla. Olen luottavainen, että Markus saa uuden konttorin ja osaamiskeskuksen jalalle ripeällä aikataululla”, kertoo varatoimitusjohtaja ja asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio.

”Nautin uuden luomisesta ja sitä saan nyt tehdä ja toteuttaa Oma Säästöpankissa. Siitä lähdetään, että henkilö- ja yritysasiakkaamme saavat yhtä hyvää henkilökohtaista palvelua Helsingissä kuin muuallakin Suomessa. Nyt on tärkeää, että löydämme hyvät osaajat uuteen konttoriin. Ympärillämme on hyvä pöhinä”, kertoo aluejohtaja Markus Souru innoissaan.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

  • toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, p. 045 6575506, pasi.sydanlammiatomasp.fi
  • asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio, p. 040 4845559, pasi.turtioatomasp.fi
  • aluejohtaja Markus Souru, p. 050 4226841, markus.souruatomasp.fi
    viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 250 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Töysän Säästöpankkisäätiöltä 500 000 € lisäavustus SeAMK:lle
Töysän Säästöpankkisäätiön ja SeAMK:n edustajat
Mediatiedote

Töysän Säästöpankkisäätiöltä 500 000 € lisäavustus SeAMK:lle

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Samppa Harhala on aluejohtaja, josta on tarvittaessa vaikka trubaduuriksi
Pankin asiantuntija työhuoneessaan tietokoneella.
OmaStoori

Samppa Harhala on aluejohtaja, josta on tarvittaessa vaikka trubaduuriksi

Lue lisää

Lue lisää aiheesta OmaSp Rauma mukana Kesäkahvila Kaffelin avajaisissa
työntekijällä on kahvimuki kädessä
Tapahtuma

OmaSp Rauma mukana Kesäkahvila Kaffelin avajaisissa

Lue lisää