Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

LähiTapiola ja OmaSp alueelliseen yhteistyöhön

Oma Säästöpankin konttori

LähiTapiola ja Oma Säästöpankki alueelliseen yhteistyöhön pk-yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaissa.

LähiTapiola-ryhmä sekä Oma Säästöpankki Oyj ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen pk-yritys sekä maa- ja metsätalousasiakkaista. Sopimuksella tiivistetään yhtiöiden välistä vakuutus- ja rahoituspalveluyhteistyötä alueellisesti. Tavoitteena on parantaa pk-yritysten sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden kokonaisvaltaista asiakaskokemusta. Käytännön yhteistyö toteutuu molempien yhtiöiden alueellisella tasolla ja käynnistyy Jyväskylässä, Lappeenrannassa sekä Seinäjoella loppuvuoden 2017 aikana. LähiTapiolan 20 alueyhtiöitä tekevät itsenäiset päätökset osallistumisestaan yhteistyöhön.

”Yhteistyö LähiTapiolan alueyhtiöiden kanssa on meille iso juttu ja olemme kiitollisia siitä. Kannamme molemmat vastuuta asiakkaistamme ja uskon, että voimme tämän yhteistyön avulla vahvistaa pk-yritysten sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden positiivista asiakaskokemusta pankistamme”, kertoo Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

”Maatila-, metsätalous- ja pk-yritysasiakkaat ovat meille tärkeitä asiakasryhmiä, joiden palvelemiseksi toimiva pankkiyhteistyö on avainasemassa. Sopimuksen ansiosta alueyhtiömme voivat halutessaan syventää pankkiyhteistyötä”, kertoo maatila- ja metsävakuutusten liiketoimintajohtaja Petri Pitkänen LähiTapiolasta.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

  • toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506, pasi.sydanlammiatomasp.fi
  • varatoimitusjohtaja Pasi Turtio, puh. 040 4845559, pasi.turtioatomasp.fi
  • viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö

  • liiketoimintajohtaja Petri Pitkänen, puh. 040 709 2569, petri.pitkanenatlahitapiola.fi
  • viestintäpäällikkö Kyösti Knuuttila, puh. 050 5999 720, kyosti.knuuttilaatlahitapiola.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 35 konttorissa noin 125 000 asiakasta yli 230 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,26 miljardia euroa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä. www.omasp.fi  

LähiTapiola-ryhmän tehtävänä on turvata asiakkaidensa elämää ja menestystä. Visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

LähiTapiola on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. www.lahitapiola.fi

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Töysän Säästöpankkisäätiöltä 500 000 € lisäavustus SeAMK:lle
Töysän Säästöpankkisäätiön ja SeAMK:n edustajat
Mediatiedote

Töysän Säästöpankkisäätiöltä 500 000 € lisäavustus SeAMK:lle

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Samppa Harhala on aluejohtaja, josta on tarvittaessa vaikka trubaduuriksi
Pankin asiantuntija työhuoneessaan tietokoneella.
OmaStoori

Samppa Harhala on aluejohtaja, josta on tarvittaessa vaikka trubaduuriksi

Lue lisää

Lue lisää aiheesta OmaSp Rauma mukana Kesäkahvila Kaffelin avajaisissa
työntekijällä on kahvimuki kädessä
Tapahtuma

OmaSp Rauma mukana Kesäkahvila Kaffelin avajaisissa

Lue lisää