Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Nets ja OmaSp jatkavat strategista yhteistyötään korttimaksamisessa

Oma Säästöpankin konttori

OmaSp on valinnut Netsin strategiseksi kumppanikseen korttimaksamisen alueella seuraavaksi kuudeksi vuodeksi.

Sopimus kattaa laajasti maksamiseen ja korttien liikkeellelaskuun liittyviä palveluita sekä uusien mobiilipalvelujen kehittämistä tiiviissä yhteistyössä.

Pohjoismaiden johtava maksualan toimija Nets ja nopeasti laajeneva OmaSp jatkavat yhteistyötään ja laajentavat sitä myös uusille alueille. Nets toimii jatkossakin OmaSp kumppanina korttiliiketoiminnassa korttitilien hallinnasta aina moderneihin korttiturvallisuuspalveluihin.

”Maksamisen maailman kiihtyvässä muutoksessa korttipalveluiden nopeus ja luotettavuus korostuvat. Olemme iloisia, että voimme yhdessä OmaSp kanssa räätälöidä palveluja myös uusimpien maksutapojen ympärille”, toteaa Netsin Suomen maajohtaja Sirpa Nordlund.

OmaSp haluaa olla asiakkailleen lähellä ja läsnä. Uuden strategisen sopimuksen myötä lupaus toteutuu entistäkin paremmin myös korttipalveluissa.

OmaSp:n toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi on vakuuttunut, että Netsin alan kärkeä edustava luotettavuus ja uusi sopimus tuovat pankille parhaat mahdollisuudet kehittää maksamisen palveluja: ”Nets on meille tuttu kumppani. Siirrämme Debit- ja Electron kortit Netsin korttijärjestelmään, jossa nykyiset Credit-kortit jo ovat. Yhtenäinen korttijärjestelmä tuo asiakkaille lisää toiminnallisuuksia. Tämä tarkoittaa jatkossa entistä parempia maksamisen palveluja ja myös parempia korttiturvallisuuden palveluja. Uuden järjestelmän tavoiteltu käyttöönotto on alkuvuonna 2020.”

Strategisen kumppanuussopimuksen myötä Nets ja OmaSp yhdistävät voimiaan myös uusien mobiilipalvelujen kehittämisessä. OmaSp:n kuluttajatuntemus yhdistettynä Netsin alan huippua edustavaan tekniseen osaamiseen tuo viimeisimmät maksamisen tavat pankin asiakkaiden käyttöön aiempaa sujuvammin. Tiivis yhteistyö varmistaa, että OmaSp on valmis tuomaan innovatiivisimmat ja kiinnostavimmat maksutavat asiakkailleen myös tulevaisuudessa.

OmaSp median haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, p. +358 50 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Nets lisätiedot:

Aaro Kajaste, Press Relations Manager, p. +358 50 395 6086, aaro.kajasteatnets.eu

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 40 konttorissa ja digitaalisten kanavien kautta noin 135 000 asiakasta yli 270 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,8 miljardia euroa. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Nets

Me Netsillä uskomme, että yksinkertaisemmat maksamisen ratkaisut ovat kasvun ja kehityksen perusta – niin liiketoiminnassa kuin yhteiskunnassakin. Nets-konserni, johon kuuluvat nyt myös saksalainen Concardis ja puolalainen Dotpay/eCard, auttaa 3500:n työntekijänsä voimin satoja rahoituslaitoksia ja satoja tuhansia liikeyrityksiä ja kauppiaita Euroopassa tekemään huomisesta hieman helpomman, tarjoamalla samalla verratonta turvallisuutta ja vakautta. Mahdollistamme helpomman huomisen – se pitää meidät liikkeessä.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Vinkkejä turvalliseen pankkiasiointiin kesällä
OmaSp:n asiantuntija Maija Jormanainen kortit kädessä
OmaStoori

Vinkkejä turvalliseen pankkiasiointiin kesällä

Lue lisää

Lue lisää aiheesta OmaSp urheiluhuippujen taustajoukoissa
Keilailija Luukas Väänänen käymässä Joensuun konttorilla.
OmaStoori

OmaSp urheiluhuippujen taustajoukoissa

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Käteispalveluiden saatavuus heikentynyt– OmaSp vastaa asiakkaiden tarpeisiin
Pankin asiantuntija palvelee asiakasta kassalla.
OmaStoori

Käteispalveluiden saatavuus heikentynyt– OmaSp vastaa asiakkaiden tarpeisiin

Lue lisää

Henkilöasiakas