Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Oma Säästöpankin konttori Keski-Suomen sydämeen Jyväskylään

Oma Säästöpankin konttori

Jyväskylä saa uuden pankkitoimijan marraskuussa, kun Oma Säästöpankki avaa ovensa asiakkaille 30.11.2017.

Uuden konttorin n. 135 m2 tilat avautuvat Jyväskylän kävelykadulle osoitteeseen Kauppakatu 18 B 15. Oma Säästöpankki kokeilee Jyväskylässä uutta palvelukonseptia ja käytännössä se näkyy asiakkaille esimerkiksi siten, että konttori sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa.

”Uudessa konttorissa palvelee aluksi neljä henkilöä. Meillä on vahva asiantuntemus yritysasiakkaiden palvelemisesta ja yksi on erikoistunut maa –ja metsätalousasiakkaisiin. Pankkina tuomme lisäarvoa Jyväskylään henkilökohtaisella palvelulla, palvelunopeudella ja -joustavuudella, saavutettavuudella sekä asiakas- ja paikallistuntemuksella”, summaa tuore konttorinjohtaja Pasi Arponen tilannetta.

”Meillä on hyvä tilanne aloittaa toiminta Jyväskylässä. Uudessa konttorissa on osaava ja kokenut porukka. Hyvän pohjan asiakaskunnalle ja toiminnan käynnistämiselle antavat S-Pankin liiketoimintakaupan myötä siirtyvä asiakaskunta sekä käynnistyvä LähiTapiola-yhteistyö. Olen tyytyväinen, että pystymme avaamaan konttorin Jyväskylään suunniteltua aikaisemmin”, tiivistää Oma Säästöpankin aluejohtaja Erkki Rämä.

"Jyväskylän konttorin avaaminen on Oma Säästöpankilta poikkeuksellinen liike verrattuna pankkialan toimijoihin yleisesti. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme. Silloin on oltava läsnä paikkakunnalla. Tälle läsnäolollemme on myös tullut toive alueelta. Jyväskylä on kasvukeskus ja yliopistokaupunki, maakunnan veturi, jossa on suuri määrä opiskelijoita, monipuolinen elinkeinorakenne ja paljon pk-yrityksiä. Uskomme, että Jyväskylä on myös jatkossa kasvukeskus”, kertoo Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

  • toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506, pasi.sydanlammiatomasp.fi
  • aluejohtaja Erkki Rämä, puh. 040 5762545, erkki.ramaatomasp.fi
  • konttorinjohtaja Pasi Arponen, puh. 040 5608009, pasi.arponenatomasp.fi
  • viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 36 konttorissa noin 125 000 asiakasta yli 230 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,26 miljardia euroa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Teemme Handelsbankenista siirtyville asiakkaille sujuvan siirron
OmaSp:n asiantuntija Emmi Mustapää
Mediatiedote

Teemme Handelsbankenista siirtyville asiakkaille sujuvan siirron

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Tervetuloa OmaDigipäiville Jalasjärvelle
Oma Säästöpankin asiakas
Tapahtuma

Tervetuloa OmaDigipäiville Jalasjärvelle

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Perintösuunnittelu käytännössä - mitä, miksi ja miten?
OmaSp:n asiantuntija
OmaStoori

Perintösuunnittelu käytännössä - mitä, miksi ja miten?

Lue lisää