Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Oma Säästöpankki toteuttaa henkilöstöannin

Oma Säästöpankin konttori

Henkilökunta työskentelee jatkossa osittain omistamassaan pankissa.

Oma Säästöpankki Oyj:n hallitus on päättänyt koko henkilöstölle suunnatun osakeannin toteuttamisesta 13.11. - 30.11.2017.

Osakeannin tavoitteena on sitouttaa henkilöstöä pankin tavoitteiden saavuttamiseen sekä lisätä motivaatiota kannattavaan ja tulokselliseen työhön.

Osakkeen merkintähinta on 239 euroa/antiosake. Osakeannissa tarjotaan merkittäväksi enintään 15 000 kpl uutta osaketta. Määrä vastaa noin kolmea prosenttia pankin kaikista osakkeista. Pankin kaikilla osakkeilla, myös osakeannissa merkittävillä, on yhtäläinen ääni- ja osinko-oikeus.

”Toteutettava henkilöstöanti on sisällöltään harvinainen. Henkilöstöantiin voivat osallistua kaikki vakituisessa työsuhteessa olevat, joilla on työvelvollisuus voimassa ja joiden työsuhde on kestänyt vähintään 4 kuukautta. Tämä toteuttamistapa sopii hyvin arvoihimme. Pankkimme kasvu on ollut vauhdikasta.

Vuonna 2009 taseemme oli 289 miljoonaa euroa ja tämän vuoden puolivuosikatsauksessa se oli 2 265 miljoonaa euroa. Oma Säästöpankin henkilöstöantiin osallistuvat ovat jatkossa töissä osittain omistamassaan pankissa, omassa pankissa. Se varmasti sitouttaa ja motivoi entisestään”, arvioi Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi innoissaan.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

  • toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506, pasi.sydanlammiatomasp.fi
  • viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 36 konttorissa noin 125 000 asiakasta yli 230 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,26 miljardia euroa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Otteluisännyys Ähtärissä Kiekko-Haukkojen ottelussa 9.12.
Pankin asiantuntijat jääkiekkopaidoissa.
Tapahtuma

Otteluisännyys Ähtärissä Kiekko-Haukkojen ottelussa 9.12.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Jouluherkkuja Imatran konttorilla 14.12.
OmaSp:n asiantuntija koristelee joulukuusta
Tapahtuma

Jouluherkkuja Imatran konttorilla 14.12.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Joulun tunnelmaa Lempäälän konttorilla 1.12.
Höyryävä kahvikuppi kädessä.
Tapahtuma

Joulun tunnelmaa Lempäälän konttorilla 1.12.

Lue lisää