Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

OmaSp juhlii uuden pankkitalon avajaisia Seinäjoella

Oma Säästöpankin konttori

OmaSp on palvellut asiakkaita Seinäjoen Keskustan uudessa konttorissa kuukauden ajan Keskustorin laidalla, Keskustori 3.

Pankkitalon avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna, perjantaina 17.1. kutsuvierastilaisuudella ja lauantaina 18.1. koko kansan toritapahtumalla.

Tapahtuma on Seinäjoen torilla lauantaina klo 14-19. Avajaiset aloitetaan asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtion avajaispuheella. Lapsia viihdyttävät Ti-Ti Nalle ja Tau Nalle Riitta Korpelan kanssa. Paikalla tallustelee myös oma maskotti OmaSp Norppa. Lapsille ohjelmassa on lisäksi piirustuskilpailu ja kasvomaalausta. Torilla esiintyvät myös Jukka Poika ja Paula Koivuniemi. Avajaiset juontaa HP Parviainen. 

Lauantaina kaikilla on mahdollisuus tutustua myös Suomen moderneimpaan pankkikonttoriin koko tapahtuman ajan klo 14.15-19.

Lauantain ohjelma torilla:

  • 14.00 Avajaispuhe
  • 14.30 Riitta, Ti-Ti Nalle ja Tau Nalle
  • 16.00 Jukka Poika
  • 18.00 Paula Koivuniemi

”Juhlimme avajaisia monipuolisella ohjelmalla ja haluamme samalla tuoda elämää uudelle torille myös näin keskellä talvea ja lisäksi tarjota kaikille mahdollisuuden tutustua uuteen konttoriimme. OmaSp:n uusi konttori, olohuone kaupungin sydämessä, tarjoaa aivan uudenlaisen asiakaskokemuksen; asiakkaat voivat pankkiasioinnin lomassa siemailla kahvia ja seurata torielämää. OmaSp:n noin 1 400 neliön suuruiset tilat sijaitsevat pääosin kahdessa alimmassa kerroksessa. Uusi konttorimme on näkemisen arvoinen ja upea paikallisten yritysten taidonnäyte. Toivon, että sää suosii lauantain ulkoilmatapahtumaamme ja osallistujat pääsevät nauttimaan ohjelmakokonaisuudesta. Olisi hieno nähdä tori täynnä ihmisiä ja elämää”, kertoo Seinäjoen Keskustan konttorinjohtaja Nico Warde innostuneena.

Pasi Turtio vastaa OmaSp:n asiakasliiketoiminnasta valtakunnallisesti ja hän on myös varatoimitusjohtaja. Turtio pureutuu sekä perjantai-illan kutsuvierastilaisuuden tervetulopuheessaan että lauantain toritapahtuman avajaispuheessaan nimenomaan asiakasnäkökulmaan, joka on OmaSp:n pankkiliiketoiminnan ydintä: 

”Ajatus pankkitalon rakentamisesta Seinäjoelle lähti matkaan kaupungin keskustan kehittämisestä.Uusi konttori palvelee nykyisin kymmenkertaista volyymia verrattuna kehittämishankkeen alkamisajankohtaan ja se on mitoitettu tavoitteeseen tehdä OmaSp:stä Seinäjoen ykköspankki. Pohdimme jatkuvasti asiakasliiketoiminnan kasvun ajureita ja siinä yhtenä keskeisenä näkökulmana on jatkuva asiakaspalvelun parantaminen ja konkreettisen lisäarvon tuominen asiakkaiden vaurastumiseen. Yleisesti vallalla oleva ajatus on, että panostaminen perinteisiin pankkikonttoreihin ei enää kannata. Tästä me olemme toista mieltä. Niin kauan, kuin konttorit tuovat volyymien kasvua ja asiakkaat haluavat asioida konttoreissa, on perusteltua investoida niihin ja asiakasviihtyvyyteen. Panostamme jatkuvasti laadukkaaseen henkilökohtaiseen palveluun ja digitalisiin palveluihin. Olemme parhaillaan aloittamassa Lappeenrannan pääkonttorissa ilmeen päivittämistä ja digitaalisella puolella kehitämme esimerkiksi mobiilimaksamisen palveluita.”

Kutsuvierastilaisuuden juhlapuhuja, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen on ollut OmaSp:n hallinnossa mukana alusta alkaen. Hän on vakuuttunut, että OmaSp:n kaltaiselle ketterälle pankkitoimijalle on Suomessa tilausta: ”Yritysnäkökulmasta katsottuna Suomi on edelleen yritysrahoituksen osalta hyvin pankkisidonnainen maa. Euroopan muihin maihin verrattuna Suomessa suhteellisesti isompi osa pk-yritysten rahoituksesta tulee nimenomaan pankkirahoituksen kautta. Pankki on siis yhä Suomessa pk-yritykselle oleellinen kumppani sekä investointien ja kasvun mahdollistaja. Sen vuoksi on tärkeää, että päättäjät eivät ylisääntelyllä jarruta kansantalouden rattaita vaan päinvastoin tekevät sääntelyä, joka tukee pankkien vakautta ja yrityksien toiminta- ja työllistämisedellytyksiä. Seuraan kovin huolestuneena Basel III:n ympärillä käytävää keskustelua. Haluankin kiittää OmaSp:tä pk-yritysten kumppanina ja toivottaa jatkuvaa menestystä tulevaan. OmaSp:n ”Lähellä ja läsnä” ei ole vaan slogan, vaan näkyy pankin tavassa toimia kaikessa. Tästä hyvä esimerkki on yhteistyö Euroopan investointirahaston (EIR) kanssa. He valitsivat OmaSp:n ensimmäisenä pankkina Suomessa mukaan EaSI-ohjelman takaussopimukseen, jonka avulla OmaSp on pystynyt tukemaan esimerkiksi mikro- ja pienyrityksiä.”

Median yhteyshenkilö:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, p. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta OmaSportti Mynämäessä 23.5. klo 18
Norppa-maskotti jolla lapset kainalossa
Tapahtuma

OmaSportti Mynämäessä 23.5. klo 18

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Palvelukatko pankin palveluissa sunnuntaina 19.5.2024 klo 5.00-16.30
Varoituskuva
Häiriötiedote

Palvelukatko pankin palveluissa sunnuntaina 19.5.2024 klo 5.00-16.30

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Omannäköinen ura - Noora Heinänen
OmaSp:n asiantuntija Noora Heinänen
OmaStoori

Omannäköinen ura - Noora Heinänen

Lue lisää