Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

OmaSp kutsuttu New Yorkin Time Squarelle kellojensoittoseremoniaan 27.11.2019

Oma Säästöpankin konttori

22.11.2019
OmaSp on saanut Nasdaqilta kutsun New Yorkin Time Squarelle kellojensoittoseremoniaan juhlistamaan ensimmäistä vuottaan Helsingin pörssissä sekä 10. vuosipäivää.

Vain muutamia suomalaisia yhtiöitä kutsutaan vuosittain vastaavaan seremoniaan. Tilaisuudessa ovat paikalla toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio, päälakimies Helena Juutilainen, talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri sekä viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

Seremonia on keskiviikkona 27.11. klo 15 paikallista aikaa ja varsinainen kellojensoitto ajoittuu noin klo 15.45-16.00 (Suomen aikaan klo 22.45-23.00). Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä linkistä https://new.livestream.com/nasdaq/live sekä Facebookista https://Facebook.com/Nasdaq.

Toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi kiittää asiakkaita, henkilöstöä, omistajia sekä yhteistyökumppaneita yhteisestä kymmenestä vuodesta sekä ensimmäisestä pörssivuodesta: "Kymmeneen vuoteen mahtuu monia mielenkiintoisia neuvotteluita ja lukuisia mieleenpainuvia hetkiä. Päällimmäisenä nousee mieleen kiitollisuus tästä hienosta matkasta, jonka olemme jo tähän mennessä yhdessä tehneet. OmaSp on tänä päivänä ainutlaatuinen kasvuyritys Suomen finanssialalla. Kymmenessä vuodessa on tapahtunut sekä jatkuvaa orgaanista kasvua, mutta myös seitsemän yritysfuusiota ja kolme yrityskauppaa. Voimme aidosti olla ylpeitä siitä, miten rohkeita ja kauaskantoisia päätöksiä yhtiön eteen on tehty. Viimeisin merkittävin vaihe kehityksessä oli listautuminen Helsingin pörssin päälistalle marraskuussa 2018. Sen avulla vahvistamme pääomarakennettamme, joka puolestaan antaa meille paremmat edellytykset toteuttaa strategian mukaista kasvua jatkossa. Yhtiön Q3 2019 tulos on juuri julkaistu ja yhtiön pörssikurssi on kehittynyt viimeisen 52 viikon aikana yli 20 prosenttia. Katson tulevaisuuteen hyvin luottavaisin mielin ja luotan siihen, että liiketoimintakonseptimme toimii myös muuttuvassa toimintaympäristössä ja panostuksemme laadukkaaseen henkilökohtaiseen palveluun sekä digitaalisiin palveluihin vahvistavat edelleen markkinaosuuttamme."

Haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, p. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta OmaSp Kuortane mukana Kuhinamarkkinoilla
OmaSp Norppa ja onnenpyörä
Tapahtuma

OmaSp Kuortane mukana Kuhinamarkkinoilla

Lue lisää

Lue lisää aiheesta OmaSp Kuortane mukana Kuhina Padel -tapahtumassa
OmaSp norppa ja nainen stadionilla
Tapahtuma

OmaSp Kuortane mukana Kuhina Padel -tapahtumassa

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Vinkkejä turvalliseen pankkiasiointiin kesällä
OmaSp:n asiantuntija Maija Jormanainen kortit kädessä
OmaStoori

Vinkkejä turvalliseen pankkiasiointiin kesällä

Lue lisää

Henkilöasiakas