Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

OmaSp:n seuraava uusi konttori avataan Oulun keskustaan lokakuussa

Oma Säästöpankin konttori

Pankki rekrytoi osaajia uuteen konttoriin.

Oulu saa uuden pankkitoimijan, kun Oma Säästöpankki avaa konttorin Oulun keskustaan lokakuussa 2018. Oulun konttorin avaaminen on Oma Säästöpankilta poikkeuksellinen liike verrattuna pankkialan toimijoihin yleisesti. Tavoitteena on saada konttorin sisustus viimeisteltyä niin, että ovet avataan asiakkaille 15.10.2018. Uusi konttori on kooltaan noin 150 m2 ja sijaitsee katutasossa Oulun kävelykadun, Rotuaarin, tuntumassa osoitteessa Isokatu 51, 90100 Oulu. Samassa tilassa on toiminut pankki yli kymmenen vuoden ajan.

Uuden konttorin henkilökunnan palkkaaminen on parhaillaan käynnissä eri tehtäviin ja toiminta käynnistetään viiden hengen tiimillä. Tällä hetkellä haetaan yritysrahoituksen asiantuntijaa/rahoituspäällikköä ja useita palveluneuvojia.

Oma Säästöpankin varatoimitusjohtaja ja asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio uskoo ja luottaa Oulun mahdollisuuksiin: ” Oma Säästöpankki on kasvuyritys ja Oulu on vahvasti kasvava ja innovatiivinen paikka uudelle pankkitoimijalle. Meille tärkeintä on henkilökohtainen palvelu ja haluamme tavata asiakkaita kasvokkain. Silloin on oltava lähellä ja läsnä paikkakunnalla.

Seppo Ilola on valittu Oulun konttorinjohtajaksi ja aloittanut jo tehtävässään. Sepolla on ansiokas yli viidentoista vuoden kokemus pankkialalta. Hän on toiminut lähes koko pankkiuransa Oulun talousalueella. Hän tuntee varmasti alueen vahvuudet ja mahdollisuudet. Luotan siihen, että Seppo saa uuden konttorin vauhdilla matkaan.”

Konttorinjohtaja Seppo Ilola kuopii lähtötelineissä: ”Oma into on niin valtava, että on vähän vaikea pidätellä itseään lokakuulle saakka, kunnes avaamme ovet asiakkaille. Oma arvomaailmani on täysin samanlainen kuin pankin, silloin on hyvä tehdä töitä menestyksen eteen. Olen luottavainen, että OmaSp:n palvelukonseptille riittää kysyntää Oulussa, vaikka kilpailutilanne onkin tiukka. Oulu on kasvava, kehittyvä ja innovatiivinen yliopistokaupunki, startup-yrityksien kasvualusta ja yliopistokaupunki.”

OmaSp järjesti aiheesta tiedotustilaisuuden Oulussa tiistaina 28.8. klo 11.30 Ravintola Toripoliisissa.

Lisätietoja medialle antavat:

  • varatoimitusjohtaja Pasi Turtio, puh. 040 4845559
  • konttorinjohtaja Seppo Ilola, puh. 040 4829593
  • viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Energiailta 2.5. klo 17 Imatran konttorissa
OmaSp:n asiantuntija pitää esitystä yleisölle
Tapahtuma

Energiailta 2.5. klo 17 Imatran konttorissa

Lue lisää

Lue lisää aiheesta OmaSp:n SuperPäivä Riihimäellä 18.5.
Päistikkä lastenmusiikkiyhtye.
Tapahtuma

OmaSp:n SuperPäivä Riihimäellä 18.5.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Vappuhulinaa Kauhajoella 30.4.
Asiantuntijat Emmi Mustapää ja Samuel Kivistö.
Tapahtuma

Vappuhulinaa Kauhajoella 30.4.

Lue lisää