Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Täyden palvelun konttori OmaSp Jalasjärvi juhlii uuden tilan avajaisia 1.5.2019

Oma Säästöpankin konttori

Oma Säästöpankin täyden palvelun konttori Jalasjärvellä on muuttanut uuteen tilaan osoitteeseen Keskuskatu 27.

Konttori palvelee joka arkipäivä klo 9.30-16.30, kassapalvelu on avoinna koko päivän. Konttorissa työskentelee kolme pankkialan ammattilaista ja yksi harjoittelija. Henkilökunnassa on sopiva sekoitus vahvaa kokemusta ja tuoretta näkökulmaa.

Avajaisia juhlitaan vappuna 1.5.2019. Samalla juhlistetaan pankin 20-vuotista aikaa Jalasjärvellä muun muassa valokuva- ja työvaatenäyttelynä sekä tarjoilusta nauttien. Sisustus edustaa modernia pankkikonttoria, joka jo itsessään kutsuu käymään ja yllättää valoisuudellaan. Konttorin parkkipaikat sijaitsevat sisäänkäyntioven edessä ja tilaan on esteetön kulku. Asiakkaiden käyttöön tarjotaan myös erillinen neuvottelutila, joka on sopivan kokoinen 25 henkilön ryhmälle esimerkiksi perhejuhlaan tai yhdistyksen kokoukseen.

Heli Rajala aloitti Jalasjärven konttorin tulosvastuullisena palvelupäällikkönä lokakuussa 2018: ”Kahteen vuoteeni OmaSp:n palveluksessa mahtuu monia mielenkiintoisia vaiheita ja kokemuksia asiakkaiden kanssa. Siirryin tehtävään myyntipäällikön paikalta. Jalasjärven tunnelma on yllättänyt minut vain ja ainoastaan positiivisesti. Voi sanoa, että olen rakastunut tähän paikkaan, vaikka kysymys onkin työpaikastani. Teen työtäni suurella sydämellä. Asiakkaitamme kiinnostaa eniten rahoitus- ja kassapalvelut. Muutto ja avajaiset näkyy paikallisesti monenlaisina tapahtumina loppukevään aikana. Toivon, että mahdollisimman moni paikkakuntalainen tulee rohkeasti käymään ja tutustumaan pankkiimme.”

Asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio luottaa ison investoinnin kantavan Jalasjärvellä: ”Kilpailutilanne Jalasjärvellä on mielenkiintoinen, paikallisia pankkikonttoreita on enää kaksi. Uskon, että OmaSp tuo raikkaan tuulahduksen paikkakunnan pankkipalveluihin. Usein kuulee sanottavan, että onpas OmaSp erilainen pankki. Jotta erilaisuuden ymmärtää, on asiakaskokemus koettava henkilökohtaisesti. Konttorimme on vahvasti läsnä paikallisessa arjessa tukien Jalasjärven elinvoimaisuutta. Tämä näkyy vahvana läsnäolona paikallisissa tapahtumissa sekä henkilö- ja yrittäjäasiakkaiden elämänmenossa.”

Haastattelu- ja lisätietopyynnöt:

  • Minna Sillanpää, viestintäjohtaja, p. +358 50 66592, minna.sillanpaaatomasp.fi
  • Heli Rajala, palvelupäällikkö Jalasjärven konttori, p. 040 530 4984

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 40 konttorissa ja digitaalisten kanavien kautta noin 136 000 asiakasta yli 290 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,9 miljardia euroa. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta OmaSp Kuortane mukana Kuhinamarkkinoilla
OmaSp Norppa ja onnenpyörä
Tapahtuma

OmaSp Kuortane mukana Kuhinamarkkinoilla

Lue lisää

Lue lisää aiheesta OmaSp Kuortane mukana Kuhina Padel -tapahtumassa
OmaSp norppa ja nainen stadionilla
Tapahtuma

OmaSp Kuortane mukana Kuhina Padel -tapahtumassa

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Vinkkejä turvalliseen pankkiasiointiin kesällä
OmaSp:n asiantuntija Maija Jormanainen kortit kädessä
OmaStoori

Vinkkejä turvalliseen pankkiasiointiin kesällä

Lue lisää

Henkilöasiakas