Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

OmaSp, Kuortaneen Säästöpankkisäätiö ja Töysän Säästöpankkisäätiö yhteistyöhön Tangomarkkinoiden kanssa

Oma Säästöpankin konttori

OmaSp sekä Kuortaneen Säästöpankkisäätiö ja Töysän Säästöpankkisäätiö ovat allekirjoittaneet kolmivuotisen sopimuksen Tangomarkkinoiden kanssa.

”Tangomarkkinat on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista kesätapahtumista. Se on tapahtuma, joka herättää vahvoja tunteita ja sillä on merkittävä vaikutus alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja talouden näkökulmasta. Odotamme yhteistyöltämme vahvaa läsnäoloa tapahtumassa ja haluamme olla mukana tukemassa Tangomarkkinoita uuteen nousuun”, kertovat yhteistuumiin Töysän Säästöpankkisäätiön hallituksen puheenjohtaja Aino Lamminmäki, Kuortaneen Säästöpankkisäätiön hallituksen puheenjohtaja Simo Haarajärvi sekä OmaSp:n Seinäjoen Keskustan konttorinjohtaja Nico Warde.

”Haluamme uudistaa ja kehittää tapahtumaamme niin, että se kantaisi vielä toisetkin 35 vuotta eteenpäin. On upeaa, että tälle matkalle saamme mukaan kumppaneita, jotka uskovat tapahtumaamme ja sen tärkeyteen. Yhteistyössä on voimaa. Kiitos, että olette mukana rakentamassa tulevaisuuden Tangomarkkinoita”, sanoo Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Otteluisännyys Ähtärissä Kiekko-Haukkojen ottelussa 9.12.
Pankin asiantuntijat jääkiekkopaidoissa.
Tapahtuma

Otteluisännyys Ähtärissä Kiekko-Haukkojen ottelussa 9.12.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Jouluherkkuja Imatran konttorilla 14.12.
OmaSp:n asiantuntija koristelee joulukuusta
Tapahtuma

Jouluherkkuja Imatran konttorilla 14.12.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Joulun tunnelmaa Lempäälän konttorilla 1.12.
Höyryävä kahvikuppi kädessä.
Tapahtuma

Joulun tunnelmaa Lempäälän konttorilla 1.12.

Lue lisää