Hyppää pääsisältöön
OmaSp:n asiantuntijat

Rakenna omannäköinen urapolku

Vauhdikas kasvumme mahdollistaa henkilöstöllemme vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät sekä omannäköiset urapolut.

Omalla polulla

OmaSp:n henkilöstö koostuu eri taustoista tulevista ja monilta eri koulutusaloilta valmistuneista henkilöistä. Erilaiset taustat ja niistä kumpuavat vahvuudet johdattavat meidät parhaisiin tuloksiin. Meitä kaikkia yhdistää oma-aloitteisuus, rohkeus tarttua asioihin sekä aito halu oppia ja kehittyä.

OmaSp:n organisaatiossa työtehtävät ovat laajoja ja sisällöltään vaihtelevia muihin alan työnantajiin verrattuna. Henkilöstömme osaaminen on keskeinen kilpailutekijämme ja tarjoamme monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia. Organisaatiorakenteemme mahdollistaa uuden oppimisen esimerkiksi lisäkoulutuksella, työkierron avulla tai työn sisältöä päivittämällä. Työntekijä voi tehdä uusia aluevaltauksia syventämällä osaamistaan ja kasvaa finanssialan monimuotoiseksi huippuasiantuntijaksi. Meillä palveluneuvojasta voi edetä konttorinjohtajaksi, tai assistentista HR-alan ammattilaiseksi. Meillä OmaSp:ssä jokainen luo omannäköisen urapolun.

Laajat valtuudet vaikuttaa

Pankissamme jokaisella on vapaus ja vastuu vaikuttaa, kehittyä ja ottaa roolia kasvavassa pankissamme. Esimerkiksi rahoitusasiantuntijana pääset hoitamaan asiakkaan koko asiakaskokonaisuutta. Teet itse asiakkaitasi koskevat päätökset ja näet aidosti oman kädenjälkesi asiakkaidesi menestyksessä. 

Hallinnon tehtävissä pääset näkemään kokonaiskuvan koko pankin toiminnoista, joilla pyrimme takaamaan parhaan asiakaskokemuksen. Työtä tehdään hyvin itsenäisesti, mutta samalla tukenasi on laaja asiantuntijajoukko, jonka kanssa toimit yhteistyössä.

Kaikissa tehtävissä pääset itse vaikuttamaan omiin sekä tiimisi toimintatapoihin.