Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Tule asiakkaaksemme, se on helppoa

Sydämellisesti tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin! Saamme vuodesta toiseen asiakkailtamme palautteena huikean arvosanan palvelustamme. Menestysreseptimme on yksinkertainen: tarjoamme parasta pankkipalvelua, yksilöllisesti ja kaikissa kanavissamme. Valinta on aidosti sinun.

Pankki, josta saa palvelua? Meiltä saa. 

Meille ensiluokkainen palvelu on sydämen asia, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Asiakkaanamme saat itse valita, missä kanavissa haluat pankkiasioitasi hoitaa. Laaja konttoriverkosto ja kattavat digipalvelumme mahdollistavat sinulle asioinnin missä ja milloin vain. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua kanavasta riippumatta ja olemme tavoitettavissa laajoin aukioloajoin. Olemme luotettava kumppani niin arjessa kuin unelmissa, oli kyse sitten asuntolainasta, säästämisestä tai sijoittamisesta.  

Miksi OmaSp?

Pankin vaihto on helppoa
 

videopuhelu ikoni

1. Ota yhteyttä

 Kun harkitset pankin vaihtoa, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, varata ajan tapaamiseen tai olla yhteydessä suoraan lähimmän konttorisi asiantuntijoihin. Vaihtaminen on helppoa myös laina-asiakkaille.

chat ikoni

2. Kartoitus

Keskustelemme tarpeistasi ja keskustelumme pohjalta annamme yksilöllisen ehdotuksen juuri sinulle sopivista pankkipalveluista.

sopimus ikoni

3. Hoidamme käytännön järjestelyt puolestasi

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, hoidamme kaikki pankin vaihtoon liiittyvät käytännön järjestelyt puolestasi: uudet tilit, kortit, lainojen siirrot, maksut, säästöt ja vanhojen pankkipalveluiden lopettamisen. Vaihto on sinulle helppoa ja mutkatonta.

Katso myös

  Lue lisää aiheestaTyytyväisten asiakkaiden pankki
  Oma Säästöpankin asiantuntija

  Pankki, josta saa palvelua? Meillä onnistuu.

  Meille ensiluokkainen palvelu on sydämen asia, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Asiakkaanamme saat itse valita, missä kanavissa haluat pankkiasioitasi hoitaa. Laaja konttoriverkosto, henkilökohtainen palvelu ja kattavat digipalvelut mahdollistavat sinulle sujuvan asioinnin.

  Lue lisää

  Lue lisää aiheestaLasten pankkiasiat
  Oma Säästöpankin asiakas

  Lasten pankkiasiat

  Monella lapsella on oma tili jo ennen ensiaskeleita.

  Lue lisää

  Lue lisää aiheestaNuorten pankkiasiat
  Oma Säästöpankin asiantuntija

  Nuorten pankkiasiat

  Kun lapsi kasvaa, omien pankkipalveluiden merkitys korostuu.

  Lue lisää

  Lue lisää aiheestaPalvelut senioreille
  Oma Säästöpankin asiakas

  Palvelut senioreille

  Meille on tärkeää, että ikäihmiset pystyvät hoitamaan pankkiasioitaan mahdollisimman pitkään itsenäisesti.

  Lue lisää