Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Inderes aloitti Oma Säästöpankin seurannan

Oma Säästöpankin konttori

Analyysiyhtiö Inderes Oy on aloittanut OmaSp:n yhtiöseurannan. Pääanalyytikkona toimii Sauli Vilén ja analyytikkona Matias Arola.

Analyysiyhtiö Inderes aloitti OmaSp:n seurannan 11,00 euron tavoitehinnalla ja osta-suosituksella. Heidän näkemyksensä mukaan osake tarjoaa lähivuosille erinomaisen tuotto-odotuksen vahvan tuloskasvun ansiosta.

- Olen iloinen, että Inderes aloitti yhtiöseurannan osaltamme ja saamme nykyisille sekä uusille osakkeenomistajille lisää riippumatonta tietoa pankkimme toiminnasta, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Analyytikoiden julkaisemat OmaSp:n yhtiöraportit löytyvät Sijoittajat-sivustoltamme Analyytikoiden julkaisut -alasivustolta.

Linkki Inderesin tuottamaan videoon.

Analyytikoiden julkaisemat OmaSp:n yhtiöraportit löytyvät Sijoittajat-sivustoltamme Analyytikoiden julkaisut -alasivustolta. Tällä Analyytikoiden julkaisut -sivustolla julkaistavat analyysit ovat itsenäisten analyysiyhtiöiden näkemyksiä Oma Säästöpankki Oyj:stä, osaketunnus OMASP. Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) ei voi vaikuttaa analyysien sisältöön eikä myöskään niissä esitettävän tiedon luotettavuuteen. OmaSp:lla ei ole mitään vastuuta tietojen todenperäisyydestä, kattavuudesta tai niiden käytöstä kenenkään toimesta. Ne eivät edusta OmaSp:n tai sen johdon mielipidettä, ennustetta eikä ennakkoarviota tulevasta. Informaatiota ei missään tapauksessa pidä pitää sijoitusneuvontana.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Otteluisännyys Ähtärissä Kiekko-Haukkojen ottelussa 9.12.
Pankin asiantuntijat jääkiekkopaidoissa.
Tapahtuma

Otteluisännyys Ähtärissä Kiekko-Haukkojen ottelussa 9.12.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Jouluherkkuja Imatran konttorilla 14.12.
OmaSp:n asiantuntija koristelee joulukuusta
Tapahtuma

Jouluherkkuja Imatran konttorilla 14.12.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Joulun tunnelmaa Lempäälän konttorilla 1.12.
Höyryävä kahvikuppi kädessä.
Tapahtuma

Joulun tunnelmaa Lempäälän konttorilla 1.12.

Lue lisää