Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

Inderes aloitti Oma Säästöpankin seurannan

Oma Säästöpankin konttori

Analyysiyhtiö Inderes Oy on aloittanut OmaSp:n yhtiöseurannan. Pääanalyytikkona toimii Sauli Vilén ja analyytikkona Matias Arola.

Analyysiyhtiö Inderes aloitti OmaSp:n seurannan 11,00 euron tavoitehinnalla ja osta-suosituksella. Heidän näkemyksensä mukaan osake tarjoaa lähivuosille erinomaisen tuotto-odotuksen vahvan tuloskasvun ansiosta.

- Olen iloinen, että Inderes aloitti yhtiöseurannan osaltamme ja saamme nykyisille sekä uusille osakkeenomistajille lisää riippumatonta tietoa pankkimme toiminnasta, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Analyytikoiden julkaisemat OmaSp:n yhtiöraportit löytyvät Sijoittajat-sivustoltamme Analyytikoiden julkaisut -alasivustolta.

Linkki Inderesin tuottamaan videoon.

Analyytikoiden julkaisemat OmaSp:n yhtiöraportit löytyvät Sijoittajat-sivustoltamme Analyytikoiden julkaisut -alasivustolta. Tällä Analyytikoiden julkaisut -sivustolla julkaistavat analyysit ovat itsenäisten analyysiyhtiöiden näkemyksiä Oma Säästöpankki Oyj:stä, osaketunnus OMASP. Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) ei voi vaikuttaa analyysien sisältöön eikä myöskään niissä esitettävän tiedon luotettavuuteen. OmaSp:lla ei ole mitään vastuuta tietojen todenperäisyydestä, kattavuudesta tai niiden käytöstä kenenkään toimesta. Ne eivät edusta OmaSp:n tai sen johdon mielipidettä, ennustetta eikä ennakkoarviota tulevasta. Informaatiota ei missään tapauksessa pidä pitää sijoitusneuvontana.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Rakentaja 2024 Oulu
Oma Säästöpankin asiakas
Tapahtuma

Rakentaja 2024 Oulu

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Sijoitusilta Joroisissa 24.4.
OmaSp:n asiantuntija pitää esitystä yleisölle
Tapahtuma

Sijoitusilta Joroisissa 24.4.

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Sisustusilta Helsingissä 17.4.
Kevätaurinko olohuoneessa.
Tapahtuma

Sisustusilta Helsingissä 17.4.

Lue lisää