Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Oma tuttu pankkiasiantuntija? Meillä on, jokaiselle.

Meillä OmaSp:ssä hoidat oman henkilökohtaisen asiantuntijasi kanssa arjen raha-asiat, vaurastumiseen tähtäävät säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut sekä laina-asiat. Turvallisesti digikanavissa, suoralla puhelinnumerolla tai konttorissa paikan päällä. Valinta on aidosti sinun. Tervetuloa.

Oma tuttu pankkiasiantuntija 

Pankkiasioiden hoitaminen on helppoa, kun vastassa on tuttu henkilö, joka tuntee sinut ja asiasi. Onko haaveissasi uusi koti, vauraampi tulevaisuus vai kaipaatko vain apua pankkipalveluiden käytössä?  
 
Kun raha-asiat mietityttävät, on niistä hyvä keskustella tutun asiantuntijan kanssa. Meillä OmaSp:ssä henkilökohtainen palvelu kuuluu jokaiselle. Asiakkaanamme saat oman pankkiasiantuntijan, jonka kanssa hoidat arjen raha-asiat, vaurastumiseen tähtäävät säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut sekä laina-asiat. Näin hänellä on paras mahdollinen kokonaiskuva sinun asiakkuudestasi. Meillä OmaSp:ssä myös esimerkiksi lainapäätökset onnistuvat nopeasti, sillä oma tuttu asiantuntijasi tekee päätökset lähimmässä konttorissasi. 

Helposti tavoitettavissa 

Kun sinulla on oma tuttu pankkiasiantuntija, tiedät aina keneen olla yhteydessä, kun haluat keskustella tulevaisuuden suunnitelmista tai pankkipalveluiden käytöstä. Asiantuntijoidemme suorat yhteystiedot löydät konttoreidemme sivuilta. Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen joko konttoriin tai verkkoneuvotteluumme. Arjen pankkiasioissa voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme puhelimitse tai chatin kautta, tai lähettää pankkiin verkkoviestin verkkopankista tai OmaMobiilista. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti jokaisessa kanavassa. Ota yhteyttä, autamme mielellämme! 

Katso myös