Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Mediapankki

OmaSp:n kuva- ja logomateriaali median käyttöön. Graafiseen ohjeeseen ja logon käyttöön liittyvät kysymykset voi lähettää viestinta@omasp.fi. Autamme mielellämme!

Logot journalistiseen käyttöön 

OmaSp:n logo on pankin rekisteröity tavaramerkki ja sen käytössä tulee huomioida tavaramerkin omistajan oikeudet. Logoa ei saa millään tavoin muuttaa tai muokata.  

Logolle on määritelty suoja-alue, jonka sisäpuolelle ei saa tuoda esimerkiksi toista logoa tai muuta graafista elementtiä. Yritystunnuksen suoja-alue on kaikkiin suuntiin logon o-kirjaimen kokoinen.  Sloganilla varustetun tunnuksen minimikorkeus on 8 mm. Ilman slogania tunnusta voidaan käyttää minimissään 4 mm korkeana.  

Aina kun mahdollista, käytetään OmaSp:n logon värillistä versiota. Mustavalkoista logoa voidaan käyttää, kun värillisen tunnuksen käyttö ei ole mahdollista (mustavalkopainatus). Käytettäessä negatiiviversiota tulee varmistaa, että tausta on riittävän tumma. Käytettäessä logoa kuvan päällä, tulee varmistaa, että taustalla oleva kuva on riittävän rauhallinen.  

Painotuotteissa käytetään CMYK-versiota ja digitaalisissa sovelluksissa RGB-versiota logosta. 

Ohjeita OmaSp:n nimen kirjottamiseen

Emoyhtiöstä puhuttaessa käytetään aina lyhentämätöntä muotoa Oma Säästöpankki Oyj. Lyhennettyä muotoa OmaSp käytetään kaikissa muissa yhteyksissä ja se voidaan merkitä lyhentämättömän muodon perään sulkuihin: (OmaSp).  OmaSp kirjoitetaan aina yhteen, ilman välilyöntejä ja O- ja S-kirjaimet isolla kirjasimella.

Katso myös