Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Pankki, jossa on ovet auki?

Meillä on, joka arkipäivä. Tervetuloa.

Palvelua pankin kassalta? Meillä onnistuu.

Kaikissa konttoreissamme on kattavat kassapalvelut. Kassalla nostat ja talletat käteistä, maksat laskuja ja teet tilisiirtoja. Kassapalvelumme palvelee joka arkipäivä ilman ajanvarausta. Asioidessasi konttoreissamme, sinulla tulee olla yrityksen tileihin liitetty käyttöoikeus. Muistathan ottaa voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen mukaan.   

Meille ensiluokkainen palvelu on sydämen asia, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Asiakkaanamme saat itse valita, missä kanavissa haluat pankkiasioitasi hoitaa. Valinta on aidosti sinun. Laaja konttoriverkostomme ja konttoreiden laajat aukioloajat tarjoavat mahdollisuuden hoitaa pankkiasioitasi vaivattomasti myös paikan päällä. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua kanavasta riippumatta. Tutustu konttoreihimme ja niiden aukioloaikoihin.   

Konttorit ja yhteystiedot

Toimiva rahahuolto

Rahahuolto on tärkeä osa käteistä vastaanottavan yrityksen arkea. Haluamme tehdä siitä yrityksellesi mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa: saat meiltä erilaisia vaihtoehtoja yrityksesi käteisen rahan käsittelyyn. Esimerkiksi TalletusOtto-automaatti on kaikkien yritysasiakkaidemme käytössä oleva tapa tilittää rahaa suoraan yrityksesi tilille mihin vuorokauden aikaan tahansa. Et ole sidottu konttorin aukioloaikoihin, ja talletetut rahat näkyvät yrityksesi tilillä heti.  

Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivat rahahuoltotavat. Ota yhteyttä lähimpään konttoriisi tai varaa aika. 

Varaa aika

Katso myös