Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Parasta pankkipalvelua - lähellä ja läsnä

Sydämellisesti tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin! Saamme vuodesta toiseen asiakkailtamme palautteena huikean arvosanan palvelustamme. Menestysreseptimme on yksinkertainen: tarjoamme parasta pankkipalvelua, yksilöllisesti ja kaikissa kanavissamme. Valinta on aidosti sinun.

Pankki, josta saa palvelua? Meiltä saa. 

Meille ensiluokkainen palvelu on sydämen asia, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Asiakkaanamme saat itse valita, missä kanavissa haluat pankkiasioitasi hoitaa. Laaja konttoriverkosto ja kattavat digipalvelumme mahdollistavat sinulle asioinnin missä ja milloin vain. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua kanavasta riippumatta ja olemme tavoitettavissa laajoin aukioloajoin. Olemme luotettava kumppani niin arjessa kuin unelmissa, oli kyse sitten asuntolainasta, säästämisestä tai sijoittamisesta.  

Oma tuttu asiantuntija pankissa? Meillä on, jokaiselle.

Henkilökohtainen palvelu kuuluu kaikille. Meillä asioitasi hoitaa oma tuttu pankkiasiantuntijasi, jolle voit soittaa suoralla puhelinnumerolla, viestiä turvallisesti digikanavissa tai tavata häntä pankissa. On helppoa hoitaa pankkiasioita, kun vastassa on tuttu henkilö, joka tuntee sinut ja asiasi pystyen reagoimaan nopeasti tarpeisiisi.  

Henkilökohtaisen asiantuntijasi kanssa hoituvat arjen raha-asiat, vaurastumiseen tähtäävät säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut sekä laina-asiat. Yritysasiakkaanamme sama yhteyshenkilö hoitaa niin yrityksesi kuin perheesi pankkiasiat. 

Oma Säästöpankin asiantuntija

Pankki, jossa ovet ovat auki? Meillä on. Joka arkipäivä. 

Olemme lähellä ja läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa. Laaja konttoriverkostomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hoitaa pankkiasiasi vaivattomasti myös paikan päällä. Konttoreidemme ovet ovat auki ja palvelemme sinua päivittäispalveluasioissa joka arkipäivä ilman ajanvarausta. Tutustu konttoreihimme ja niiden aukioloaikoihin. Sydämellisesti tervetuloa! 

Käteistä pankin kassalta? Meillä onnistuu. Ilman ajanvarausta. 

Kaikissa konttoreissamme on kattavat kassapalvelut. Kassalla hoidat kätevästi päivittäisasiointiisi liittyviä asioita, nostat ja talletat käteistä, maksat laskuja ja teet tilisiirtoja. Kassapalvelumme palvelee joka arkipäivä ilman ajanvarausta. Valuutanvaihto onnistuu kätevästi postitse. 

Lainapäätös nopeasti? Meillä onnistuu. 

Oli sitten kyse asuntolainahakemuksesta tai sijoitusratkaisuistamme, päätökset teemme aina paikallisesti ja viipymättä. Kun haet asuntolainaa, remonttilainaa tai autolainaa, järjestyy tapaaminen asiantuntijamme kanssa nopeasti ja voit saada lainapäätöksen jo samana päivänä. Varaa aika tai ota yhteyttä.

Katso myös