Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

Yrityksen ja perheen pankkiasiat saman asiantuntijan kanssa?

Meillä onnistuu. Asiakkaanamme voit soittaa suoraan omalle asiantuntijallesi, tavata häntä pankissa paikan päällä tai digitaalisesti, missä milloin oletkin. Valinta on aidosti sinun.

Oma tuttu pankkiasiantuntija  

Meillä OmaSp:ssä henkilökohtainen palvelu kuuluu jokaiselle riippumatta yrityksesi koosta tai asiakkuutesi laajuudesta. Asiakkaanamme saat sinun asioitasi hoitavan asiantuntijan suorat yhteystiedot. Pankkiasioiden hoitaminen on helppoa, kun vastassa on tuttu henkilö, joka tuntee sinut ja asiasi. Kun sama asiantuntija palvelee sinua yksityisissä pankkitarpeissasi sekä yrityksesi raha-asioissa, on kokonaisuuden hahmottaminen mutkatonta ja asiat voidaan hoitaa ripeästi. Henkilökohtaisen palvelun ja tavoitettavuuden lisäksi yritysasiakkaamme arvostavat asiantuntemustamme ja ymmärrystämme yritysten toimintaympäristöstä. 

Paikallinen ja nopea päätöksenteko 

Maan kattava konttoriverkostomme takaa laajan paikallistuntemuksen ja ymmärryksen juuri sinun yrityksesi toiminta-alueen erityispiirteistä. Ymmärrämme myös eri toimialueiden ja eri kokoisten yritysten tarpeita ja tarjoamme mielellämme ratkaisuja liiketoimintasi tueksi.  

Tiedämme, että yrittäjälle aika on rahaa. Teemme päätökset nopeasti, sillä oma tuttu pankkiasiantuntijasi tekee päätökset lähimmässä konttorissasi.  

Konttorit ja yhteystiedot

Helposti tavoitettavissa  

Kun sinulla on oma tuttu pankkiasiantuntija, tiedät aina keneen olla yhteydessä, kun haluat keskustella yrityksesi tulevaisuuden suunnitelmista – tai esimerkiksi omista raha-asioistasi yrittäjänä. Asiantuntijoidemme suorat yhteystiedot löydät konttoreidemme sivuilta. Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen joko konttoriin tai verkkoneuvotteluumme.  

Arjen pankkiasioissa voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme puhelimitse tai chatin kautta, tai lähettää pankkiin verkkoviestin yritysverkkopankista tai OmaMobiilista. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti jokaisessa kanavassa. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!  

Ota yhteyttä

Katso myös