Käteisnostot

Käteisen nosto on helppoa, kun pankkiautomaattien lisäksi voit nostaa Oma Säästöpankin korteilla käteistä myös K-ruokakauppojen kassoilta ja R-kioskeista. Käteisnosto oston yhteydessä on maksuton.

Käteisnostoja oston yhteydessä voit tehdä kaikilla Oma Säästöpankin Visa Debit online , Visa Debit ja Visa Business Debit –korteilla. Visa Credit/Debit kortilla voit tehdä noston kortin debit -puolella.


Näin teet käteisnoston oston yhteydessä:

1. Ennen ostosten maksamista kerro kassahenkilölle summa, jonka haluat nostaa. Nostetun summan ei tarvitse olla myöskään tasasumma kuten automaatilla.
2. Hyväksy ostokset ja nostosumma korttisi tunnusluvulla.
3. Saat itsellesi rahat sekä kuitin ostoksistasi ja nostosta.

Kassa ei näe tili- tai korttitietojasi.


K-ruokakaupat

Käteisnostoja oston yhteydessä voit tehdä Neste K-asemilla, K-marketeissa, K-supermarketeissa ja K-citymarketeissa, joissa on Osta&Nosta -tunnus.  Nostosummalla ei ole alarajaa, mutta se saa olla korkeintaan 200 euroa.

R-kioskit

R-kioski tarjoaa käteisnostopalvelua ja käteisen nosto on mahdollista, jos vaihtokassan tilanne sen sallii. Pienin nostettava summa on 5 euroa ja suurin 50 euroa. Ostoksen suuruudella ei ole väliä.

 

Pankkiautomaattien käteisnostopalvelun lisäksi TalletusOtto ja OttoPlus -automaatit tarjoavat käteistalletuspalvelua. Lue lisää pankkiautomaateista


Onko sinulla kysyttävää käteisnosto- tai talletuspalveluista? Ota meihin yhteyttä vaikka heti.

Aloita chatVaraa palveluaika