Maksukuori soveltuu laskujen maksamiseen, kun omaa verkkopankkia ei ole.

Maksamme maksukuoressa lähettämäsi laskun ja veloitamme summan tililtäsi. Laita vain laskun kuoreen ja vie kuori lähimpään postilaatikkoon.

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, on maksukuori helppo ja vaivaton tapa hoitaa laskun maksu. Maksamme maksukuoressa lähettämäsi laskun ja veloitamme summan tililtäsi. Huolehdit vain siitä, että tililläsi on katetta maksun suorittamiseen. Maksukuoret ovat maksuttomia ja saat niitä lähimmästä konttoristasi tai tilaamalla asiakaspalvelustamme. Postimaksu on maksettu puolestasi. Maksupalvelutehtävästä veloitamme hinnaston mukaisen palvelumaksun.

Kun lähetät maksukuoressa laskun maksettavaksi, lisää laskuun tilinumerosi ja allekirjoituksesi. Voit muuttaa laskuun valmiiksi painettuja tietoja, esimerkiksi maksupäivän. Mikäli haluat laskusta maksullisena lisäpalveluna kuitin, merkitse laskuun iso K-kirjain, ja lähetämme kuitin postitse kotiosoitteeseesi.

Jotta saamme laskun ajoissa maksuun, on maksukuoren toimeksiannon oltava käsittelyssämme vähintään 3 pankkipäivää ennen maksupäivää.