Yhteistyötä opiskelijoiden kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden kanssa. Kesäisin tarjoamme kesätyömahdollisuuksia konttoreissamme ympäri Suomen. Tulemme mielellämme kertomaan pankkitoiminnasta ammattikorkeakouluihin, yliopistoihin ja muihin oppilaitoksiin.

Monipuolisia mahdollisuuksia

Oma Säästöpankin ammattilaiset ovat valmistuneet monista eri oppilaitoksista ja eri aloilta. Meille henkilöstön monipuolinen osaaminen on tärkeää. Kaupallinen tai oikeustieteellinen koulutustausta on tyypillisin, mutta muillekin osaajille on tarvetta. Tärkeintä on kutsumus asiakastyöhön ja halu kehittyä pankkialan huippuosaajaksi.

Kesätöihin meille?

Tarjoamme koko toimialueellamme monipuolisia kesätyömahdollisuuksia. Työt ovat asiakaspalvelutehtäviä yksiköissämme, promotiimeissä sekä erilaisia tehtäviä hallinnossa. Usein kesätyöntekijöillämme on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Kesätöihin kannattaa hakea tammi-maaliskuun aikana. Ota suoraan yhteyttä toivottuun konttoriin ja jätä avoin hakemus. Muistathan mainita, että haet kesätyöpaikkaa.

OmaSp on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

OmaSp-vastuullinen-kesaduuni-pieni.png

Vastuullinen kesäduuni TAT -logo

 

Työharjoittelu mielessä?

Olisitko kiinnostunut työharjoittelusta Oma Säästöpankissa? Otamme joka vuosi useita reippaita työharjoittelijoita meille töihin. Usein työharjoittelu myös poikii enemmän mm. kesätyöpaikan muodossa. Ota yhteyttä mieleiseesi konttoriin tai jätä meille avoin hakemus. Mainitse hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja että haet työharjoittelupaikkaa.

Lopputyö Oma Säästöpankille?

Pankkisektorille tehdään vuosittain useita lopputöitä, niin myös meille Oma Säästöpankkiin. Meille tehty lopputyö, olipa se sitten opinnäytetyö, gradu tai diplomityö, saattaa poikia uran Oma Säästöpankissa. Lähetä avoimen hakemuksen kautta laatimasi tutkimussuunnitelma ja kerro, miten työtäsi voitaisiin hyödyntää meillä Oma Säästöpankissa. Mikäli yhteistyömahdollisuus löytyy, olemme sinuun yhteydessä.

Yhteistyö oppilaitosten kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Pyydä asiantuntijoitamme luennoimaan kursseille tai oppitunneille tai tarjoa paikkaa oppilaitoksen rekrytointitapahtumaan. Haluamme olla mukana tekemässä tulevaisuuden Suomea.

 

Täytä avoin hakemus kätevästi tästä

Täytä avoin hakemus tästä

Tai katso sinun konttorisi yhteystiedot täältä