Yhteistyötä opiskelijoiden kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden kanssa. Kesäisin tarjoamme kesätyömahdollisuuksia konttoreissamme ympäri Suomen. Tulemme mielellämme kertomaan pankkitoiminnasta ammattikorkeakouluihin, yliopistoihin ja muihin oppilaitoksiin.

Monipuolisia mahdollisuuksia

Oma Säästöpankin ammattilaiset ovat valmistuneet monista eri oppilaitoksista ja eri aloilta. Meille henkilöstön monipuolinen osaaminen on tärkeää. Kaupallinen tai oikeustieteellinen koulutustausta on tyypillisin, mutta muillekin osaajille on tarvetta. Tärkeintä on kutsumus asiakastyöhön ja halu kehittyä pankkialan huippuosaajaksi.

Kesätöihin meille?

Tarjoamme koko toimialueellamme monipuolisia kesätyömahdollisuuksia. Työt ovat asiakaspalvelutehtäviä yksiköissämme, promotiimeissä sekä erilaisia tehtäviä hallinnossa. Usein kesätyöntekijöillämme on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Vuoden 2023 kesätyöhaku on auki helmikuun loppuun asti, hakemus löytyy Avoimista työpaikoistamme. 

OmaSp on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle.

92901-VKD_Logo_vari_rgb.png

vastuulllinen kesäduuni -logo

 

Työharjoittelu mielessä?

Olisitko kiinnostunut työharjoittelusta Oma Säästöpankissa? Otamme joka vuosi useita reippaita työharjoittelijoita meille töihin. Usein työharjoittelu myös poikii enemmän mm. kesätyöpaikan muodossa. Mainitse hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. Hae työharjoitteluun tästä tästä linkistä.

Lopputyö Oma Säästöpankille?

Pankkisektorille tehdään vuosittain useita lopputöitä, niin myös meille Oma Säästöpankkiin. Meille tehty lopputyö, olipa se sitten opinnäytetyö, gradu tai diplomityö, saattaa poikia uran Oma Säästöpankissa.

Yhteistyö oppilaitosten kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Pyydä asiantuntijoitamme luennoimaan kursseille tai oppitunneille tai tarjoa paikkaa oppilaitoksen rekrytointitapahtumaan. Haluamme olla mukana tekemässä tulevaisuuden Suomea.