Monipuolisia sijoituskohteita

Kapitalisaatiosopimus on 5-20 -vuotinen määräaikainen sijoitussopimus, joka sopii pitkäaikaiseen sijoittamiseen. Määrittelet sijoitukselle tuottotavoitteen ja yrityksesi riskinottohalukkuuden, jonka pohjalta on helppo valita sopivia sijoituskohteita eri omaisuusluokkiin kuuluvista sijoituskohteista. Vakuutussäästöjä ja maksuja voi vapaasti jakaa kerrallaan enintään kymmeneen eri sijoituskohteeseen. Voit myös vaihtaa sijoituskohteita joustavasti tavoitteesi ja sijoitusmarkkinatilanteen mukaan. Sijoituskohteille muodostunutta arvonnousua tai korkoa ei veroteta kohteita vaihdettaessa. Verotus toteutuu vasta, kun vakuutussäästöt nostetaan kokonaisuudessaan.

Kapitalisaatiosopimusta ei kohdella yrityksen kirjanpidossa tai verotuksessa vakuutuksena vaan yrityksen tekemänä sijoituksena, johon maksettuja maksuja ei voi vähentää verotuksessa. Kapitalisaatiosopimuksen myöntää Sp-Henkivakuutus, jonka asiamiehenä Oma Säästöpankki Oyj toimii. Kysy meiltä lisää vaikka heti.

Lue kapitalisaatiosopimuksen hinnasto Lue kapitalisaatiosopimuksen tuoteseloste Lue kapitalisaatiosopimuksen vakuutusehdot