Sijoitukset kätevästi vakuutuksen kautta

Varainhoitokapitalisaatiolla sijoitat yrityksesi varoja pitkäaikaisesti, mutta joustavasti. Se on edullinen ja yritykselle vaivaton tapa sijoittaa varallisuutta ammattimaisesti yrityksen valitseman tuottotavoitteen ja riskinkantokyvyn mukaisesti. Ensimmäisen vakuutusmaksun tulee olla vähintään 100 000 euroa. Varainhoitokapitalisaatio on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka arvo kasvaa valitun sijoituskohteen arvonkehityksen mukaisesti. Vakuutussäästö karttuu vakuutukseen maksettavilla vakuutusmaksuilla ja vakuutussäästölle sijoitussalkun arvonmuutoksena muodostuvasta tuotosta. Sijoitussalkkua voi tarvittaessa vaihtaa tavoitteen ja sijoitusmarkkinatilanteen mukaan.

Varainhoitokapitalisaatio on verotuksellisesti järkevä sijoitustapa. Sijoitussalkulle muodostunutta arvonnousua ei veroteta sijoitussalkun muutoksissa tai sijoitussalkkua vaihdettaessa, vaan verotus tapahtuu vasta kun vakuutussäästöt nostetaan. Varainhoitokapitalisaation myöntää Sp-Henkivakuutus, jonka asiamiehenä Oma Säästöpankki Oyj toimii. Kysy meiltä lisää vaikka heti.

Lue varainhoitokapitalisaation hinnasto Lue varainhoitokapitalisaation tuoteseloste Lue varainhoitokapitalisaation vakuutusehdot