Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiantuntija

OmaTuottoTalletus on turvallinen ja kuluton määräaikaissijoitus

OmaTuottoTalletus kuuluu tuotevalikoimaamme aina erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Se on kolmen vuoden määräaikainen, turvallinen ja kuluton talletus, jossa yhdistyvät tilin turvallisuus ja osakkeiden tuottomahdollisuus. Sijoituksen lisätuotto on sidottu valitun osakekorin menestykseen. Tuote kuuluu talletussuojan piiriin. 

OmaTuottoTalletuksen tuotto

Talletuserälle sovitaan aina kiinteä korko ja tämän lisäksi lisäkorko. Saat siis talletuksellesi aina sovitun mukaisen kiinteän koron sekä sopimusehtojen täyttyessä myös lisäkoron. Osakekurssin kehityksestä riippuen on mahdollista saada jopa 5 % lisäkorko. Lisäkorko saavutetaan, kun osakekorin kaikkien osakkeiden kurssien päätösarvot ovat samalla tai korkeammalla tasolla kuin lähtöarvot. Osakekori sisältää kolme valittua osaketta, jotka yksilöidään jokaisen erän myyntiesitteessä. Osakkeiksi pyritään valitsemaan Helsingin pörssin vaihdetuimpia suomalaisia osakkeita. OmaTuottoTalletuksen vähimmäistalletus on 1 000 €.   

Sopiiko OmaTuottoTalletus minulle

OmaTuottoTalletus on määräaikainen säästämisen vaihtoehto ja sopii tilanteeseen, jossa haluat sijoittaa rahan tietyksi ajaksi eteenpäin ennalta sovittujen ehtojen mukaisesti. Käyttö- tai säästötilillä on hyvä säilyttää muutaman kuukauden menoihin varattua puskuria, mutta sen rinnalla määräaikainen säästäminen tarjoaa yleensä mahdollisuuden korkeampaan tuottoon kuin vapaasti käytettävissä oleva käyttö- tai säästötili.  OmaTuottoTalletus on myös pääomaturvattu sijoitusmuoto.  

OmaTuottoTalletusta markkinoidaan pääasiassa varovaisille, pääomaturvaa hakeville asiakkaille, mutta se sopii myös osaksi riskipitoisempia sijoitussalkkuja. Määräaikaissijoitus sopii asiakkaalle, joka hakee talletuskorkoa suurempaa tuottoa ilman pääoman menetysriskiä ja on valmis sitomaan sijoittamansa pääoman koko talletusajaksi. OmaTuottoTalletus ei talletusajan voimassa ollessa sisällä mitään asiakkaalta veloitettavia kuluja.  

Katso aiemmin myynnissä olleiden OmaTuottoTalletusten tilanteet ja osakkeiden toteutuneet arvot.

Aiemmin myydyt OmaTuottoTalletukset

Katso myös