Maksuja SEPA-alueelle ja ulkomaille

Maksut kotimaahan tai ulkomaille teet helposti yritysverkkopankissa, aineistosiirtona tai paikan päällä omassa konttorissasi. SEPA-euromaksualueelle (EU-maat, Islanti, Liechtenstein, Monaco, Norja ja Sveitsi) maksaminen on yhtä helppoa kuin kotimaahan. Oma Säästöpankin tilien väliset maksut välittyvät reaaliaikaisesti ja muihin SEPA-alueen pankkeihin maksut välittyvät yhden pankkipäivän kuluessa. Kun maksat muussa valuutassa kuin euroissa tai SEPA-alueen ulkopuolelle, puhutaan ulkomaan maksusta. Se on tavallisesti perillä 2 - 4 pankkipäivän kuluttua maksumääräyksestä. Maakohtaisiin eroihin voit tutustua sivun alarenasta löytyvästä ohjeesta.

Kun maksat kotimaahan, tarvitset vain saajan tilinumeron kansainvälisessä IBAN-muodossa. Muualle SEPA-alueelle maksaessasi tarvitset lisäksi maksunsaajan pankin tunnistetiedon eli BIC-koodin. Ulkomaan maksuja varten tarvitset saajan tilinumeron lisäksi nimi- ja osoitetiedot sekä Euroopan ulkopuolelle maksettaessa myös saajan pankin nimi- ja osoitetiedot. Yrityksesi tilin IBAN-numeron ja muut tiedot löydät tiliotteeltasi tai yritysverkkopankistasi. Voit laskea sen myös IBAN-laskurillamme.

Jos olet saamassa maksua ulkomailta, muistathan ilmoittaa lähettäjälle IBAN-tilinumerosi sekä Oma Säästöpankin yhteystiedot ulkomaille, jotka ovat Central Bank of Savings Banks Finland Plc., Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki, Finland. BIC/SWIFT (code): ITELFIHH sekä välittäjäpankki / Intermediary Bank: Aktia Bank Plc. BIC/SWIFT (code): HELSFIHH

 Palvelemme mielellämme, kysy lisää vaikka heti!

Aloita chat Lue euromaksualueella välitettävien euromaksujen yleiset ehdot