Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin konttori

Visa Business Credit

Luotollinen maksukortti tuo sujuvaa maksamista yrityksesi arkeen.

Luotollinen yrityskortti 

OmaSp Visa Business Credit -yrityskortilla hoidat yrityksellesi aiheutuvat matkakulut, edustuskulut ja erilaiset pienhankinnat yhtenäisesti ja tehokkaasti. Kortti käy maksuvälineenä maailmanlaajuisesti Visa-tunnuksella merkityissä ostopaikoissa. Kortti sopii yrityksellesi, kun kaipaat joustoa maksamiseen esimerkiksi kausivaihteluiden vuoksi. Yritykselläsi voi olla useampia OmaSp Visa Business Credit -haltijoita yrityksesi tarpeiden mukaan. Korteista on mahdollista saada yhteinen koontilasku tai omat erilliset laskut valintasi mukaan. 

OmaSp Visa Business Credit -kortin edut: 

  • Laskujen määrän ja manuaalisen käsittelyn vähentyessä syntyy yrityksellesi konkreettisia säästöjä.  
  • Käteisvarojen tarve poistuu ja yksittäisten ostolaskujen määrä vähenee.  
  • Yrityskortti sisältää *väärinkäyttövakuutuksen. 
  • Matkusta mukavammin. Nauti lounge-palveluista OmaSp yrityskortilla kaksi kertaa vuodessa maksutta. Tutustu LoungeKey -etuun tarkemmin. 

Suomen Yrittäjien jäsenille myös maksukorttietu 

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat uutena asiakkaana OmaSp Visa Business Credit -kortin ensimmäiset 6 kuukautta ilman kuukausiveloitusta. Tarjous koskee uusia asiakkaita, joille OmaSp on myöntänyt Visa Business Credit -kortin. Edun arvo on 60 euroa/kortti. 

Yrityskortin Väärinkäyttö -vakuutus  

Yrityskortin Väärinkäyttö -vakuutus on maksuton yrityskortteihin liitetty vakuutus. Vakuutuksen myöntää AIG. Vakuutus on voimassa yrityksille, jotka antavat työntekijöidensä käyttöön yrityksen maksuvastuulla olevan OmaSp:n yrityskortin.  Lisätietoja saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä lähimpään konttoriisi tai asiakaspalveluumme. 

Vahinkoilmoitus 

Kaikki vahinkoilmoitukset tehdään suoraan vakuutusyhtiö AIG:lle. Vahingosta voi ilmoittaa verkossa: www.AIG.fi/vahinkoilmoitus tai puhelimitse 0207 010 100 (maanantaista perjantaihin 9.00–17.00).  

*Yrityskortin Väärinkäyttö -vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 HELSINKI.  

OmaSp Visa Business Credit -yrityskortin myöntää Oma Säästöpankki Oyj.