Kuvassa Oma Säästöpankin asiantuntija

Lahjoitimme Hope ry:lle 5 000 euroa

Mediatiedote
20.10.2021

Konttorimme kilpailivat leikkimielisessä pyöräilykisassa ja keräsivät rahaa hyväntekeväisyyteen. Pyöräilykampanja kesti tasan neljä viikkoa ja kisassa oli mukana 23 tiimiä. Yhteensä mukana oli 131 pyöräilijää eri konttoreista. 

Kilometrimäärät kasvoivat viikko viikolta ja neljässä viikossa poljimme yhdessä mielettömät 18 154,7 kilometriä. Tällä kilometrimäärällä onnistuimme kipuamaan lahjoitusasteikon viidennelle portaikoille (15 000 km - 20 000 km), jonka myötä lahjoitimme Hope ry:lle lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen 5 000 euroa! 

”Lahjoitus käytetään vähävaraisten perheiden lasten harrastusten ja vapaa-ajan virkistystoiminnan tukemiseen, jotta mahdollisimman monella lapsella olisi mahdollisuus mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. Lahjoitus merkitsee siis konkreettisia ilon ja onnistumisen kokemuksia, jotka kannattelevat ja joita muistellaan pitkään. Sydämellinen kiitos, kun olette mukana auttamassa”, kommentoi Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.