Hyppää pääsisältöön
OmaSp:n asiantuntija Esko Tuuppa

Oma yrityskulttuurimme

Työyhteisömme koostuu laajasta asiantuntijajoukosta, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Tuemme toisiamme, kannustamme jokaista eteenpäin ja Iloitsemme yhdessä onnistumisista.

Yrityskulttuuri kasvumme mahdollistajana

Ainutlaatuinen yrityskulttuurimme mahdollistaa ennätyksellisen kasvumme niin pankkina, työyhteisönä kuin yksilöinäkin. Panostamme siihen, että meillä oikeat ihmiset ovat oikeissa tehtävissä ja olemme motivoituneita kehittämään toimintaamme yhdessä. Samalla osaamme myös ottaa vaikeita asioita esille ja muuttaa suuntaa silloin, kun se on tarpeen.

Fiilis tarttuu

Meillä ihmiset, niin asiakkaat kuin työkaveritkin, kohdataan innolla ja hyvällä fiiliksellä. Oman menestyksemme rinnalla haluamme tukea työkavereitammekin onnistumaan. Meitä kaikkia yhdistää halu työskennellä yhteisen päämäärän ja tavoitteen eteen. 

Toimintatapoihimme kuuluu vahvasti oma-aloitteisuus ja rohkeus tarttua asioihin. Näemme työssämme uusia mahdollisuuksia ja olemme valmiita tekemään myös haastavia päätöksiä. Tuloksekas toimintamme pohjautuu ripeään päätöksentekoon ja taitoomme yksinkertaistaa ja suoraviivaistaa toimintaamme. 

Katso myös