Hyppää pääsisältöön
Oma Säästöpankin asiakas

Suomen Yrittäjien jäsenedut

Hei yritysasiakas, oletko Suomen Yrittäjien jäsen? OmaSp järjestää Suomen Yrittäjien yhteistyökumppanina jäsenille suosittelukampanjan ja tarjoaa maksukorttiedun, joihin voit tutustua alta.

Olen Suomen Yrittäjien jäsen ja kiinnostunut OmaSp:n asiakkuudesta

OmaSp haluaa tarjota Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille parasta pankkipalvelua ympäri Suomen. Palvelutarjoaman keskiössä ovat henkilö- ja yritysasiakkaille suunnatut päivittäispankkipalvelut ja luotonanto. Tarjoamme myös säästämisen ja sijoittamisen palveluita. Ensiluokkainen asiakaskokemus on meille sydämen asia: 

  • Yritysasiakkaana sinua palvelee sama asiantuntija yksityisissä pankkitarpeissa ja yrityksesi raha-asioissa. 
  • Kattava konttoriverkostomme ja valtakunnallinen asiakaspalvelu laajoine aukioloaikoineen sekä monipuoliset digitaaliset palvelukanavamme mahdollistavat asiointisi joustavasti ympäri Suomen valitsemallasi tavalla ja silloin kun sinulle parhaiten sopii. 
  • Tavoitat asiantuntijasi suorasta puhelinnumerosta, voit tavata häntä pankissa paikan päällä tai digitaalisissa palveluissamme. 
  • Käytössäsi on kassapalvelut ilman ajanvarausta sekä rahanhuolto.
  • Päätökset teemme paikallisesti, jotta asiointisi meillä on nopeaa, sujuvaa ja henkilökohtaista. 

OmaSp järjestää Suomen Yrittäjien jäsenille suosittelukampanjan. Jos suosittelu johtaa OmaSp:n asiakkuuteen, saavat sekä suositeltava että suosittelija palkkioksi valitsemansa OmaSp:n takin. Jäsenedun arvo on noin 200 euroa. Tutustu tarkemmin ja jätä yhteystietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Suosittelukampanjan säännöt ja ehdot:

  • Suosittelukampanja on voimassa Suomen Yrittäjien jäsenille.
  • OmaSp:n uusi asiakas ja suosittelija saavat palkkioksi valitsemansa takin sen jälkeen, kun suosittelu on johtanut asiakkuuteen.
  • Lahja lähetetään noin kuukauden kuluessa siitä, kun asiakkuus on käynnistynyt.

Suomen Yrittäjien jäsenille myös maksukorttietu:

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat uutena asiakkaana OmaSp Visa Business Credit -maksukortin ensimmäiset 6 kk ilman kuukausiveloitusta, kun OmaSp on myöntänyt Yrittäjälle OmaSp Visa Business Credit -maksukortin. Tarjous koskee uusia asiakkaita. Edun arvo on 60 €/kortti.
Ota käyttöön OmaSp Visa Business Credit -yrityskortti ja hyödynnä sen huippuedut:

  • LoungeKey - Matkusta mukavammin. Nauti loungepalveluista OmaSp yrityskortilla kaksi kertaa vuodessa maksutta.

OmaSp Visa Business Credit voidaan myöntää yritykselle, jonka pääasiallinen asiakkuus on Oma Säästöpankissa ja jolla on y-tunnus. Maksimiluottoraja määritellään yksilöllisesti arvioiden yrityksen ja yrityskokonaisuuden kannattavuutta ja toimintaedellytyksiä.

Visa Business Credit

Täytä omat tietosi

Kuka minulle suositteli

Takkimalli 1: Naisten takki
Takkimalli 1: Naisten takki
Takkimalli 1: Miesten takki
Takkimalli 1: Miesten takki

 

Takkimalli 2: Naisten takki
Takkimalli 2: Naisten takki
Takkimalli 2: Miesten takki
Takkimalli 2: Miesten takki