Hyppää pääsisältöön
Mediatiedote,

OmaSp kiinnostaa nuoria - 40 nuoren unelma kesätyöstä toteutui

Oma Säästöpankin konttori

OmaSp sai noin 1 000 kesätyöhakemusta, joista pankki rekrytoi lähes 40 nuorta asiakaspalvelutehtäviin ja hallintoon eri puolille Suomea.

OmaSp on ollut mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo useamman vuoden ajan ja on sitoutunut mukana olollaan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liirin vastuulla on myös OmaSp:n HR: ”Tarjoamalla kesätyötä meillä on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden työntekijöihimme ja tehdä pankkialaa tutuksi nuorille. Olemme rekrytoineet kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea asiakaspalvelutehtäviin sekä mm. riskienhallinnan, taloushallinnon ja viestinnän tehtäviin. Asiakaspalvelutehtävässä ihmisten kohtaamisen taidot ovat tärkeitä. Raha-asiat koetaan hyvin henkilökohtaisiksi ja niiden hoito vaatii luottamusta. Meille OmaSp:ssä on tärkeää, että voimme joka vuosi tarjota kesätyöpaikkoja. Näinä poikkeuksellisina aikoina tämä tuntuu erityisen hyvältä.”

Ilari Lagerille neljän kuukauden kesätyö palveluneuvojana OmaSp Helsingin konttorissa on unelmien täyttymys: ”Opiskelen Vaasan yliopistossa pääaineena taloustiedettä ja sivuaineina rahoitusta ja laskentatoimea. Tavoitteenani on valmistua kauppatieteiden maisteriksi vuoden kuluttua. Talousoikeuden kursseista on ollut jo nyt hyötyä, kun käsittelemme paljon sopimuksia. Taloustieteen opintojen myötä myös yleinen ymmärrys talouden toiminnasta, korko- ja osakemarkkinoista ja rahastotuotteiden logiikasta hyödyttää tehtävässä. 

Kesätyöpaikkoja oli yllättävän paljon tarjolla, mutta niin oli hakijoitakin. Haaveenani oli päästä kesätöihin finanssialalle ja erityisesti pankkiin. Stereotyyppinen kuva pankkialasta vanhoillisena ja kankeana on karissut muutamassa viikossa. Ilmapiiri henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa on hyvällä tavalla rento ja mukava. Nautin siitä, että pääsen päivittäin palvelemaan asiakkaita monipuolisesti esimerkiksi tilin avaamisesta verkkopankin käyttöön ja lunastamaan asiakaslupauksemme. OmaSp on erinomainen paikka oppia ja tutustua pankkimaailmaan.”

Kesätyöpaikka toimii useasti nuoren ponnahduslautana tulevaisuuden työuralle. Moni kesätyöntekijä jatkaakin OmaSp:ssa tulevina kesinä, opintojen ohessa tai lopputyön tekijänä. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja tarjoamme harjoittelu- ja lopputyöpaikkoja monella eri koulutusasteella.

Ajankohtaista

Lue lisää aiheesta Palvelukatko pankin palveluissa sunnuntaina 19.5.2024 klo 5.00-16.30
Varoituskuva
Häiriötiedote

Palvelukatko pankin palveluissa sunnuntaina 19.5.2024 klo 5.00-16.30

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Varoitamme uudesta pankkitietoja varastavasta Android-haittaohjelmasta
Varoituskuva
Häiriötiedote

Varoitamme uudesta pankkitietoja varastavasta Android-haittaohjelmasta

Lue lisää

Lue lisää aiheesta Palvelukatko pankin palveluissa sunnuntaina 17.3.2024 klo 6.00-15.15
Häiriöikoni OmaSp
Häiriötiedote

Palvelukatko pankin palveluissa sunnuntaina 17.3.2024 klo 6.00-15.15

Lue lisää

Henkilöasiakas